-
Αρχική > Αθλητικά > Καστοριά : Κερδίσαμε τις εντυπώσεις στο μέγα αθλητικο-τουριστικό γεγονός του καλοκαιριού  (Ρίτσα Ζήση )

Καστοριά : Κερδίσαμε τις εντυπώσεις στο μέγα αθλητικο-τουριστικό γεγονός του καλοκαιριού  (Ρίτσα Ζήση )

Η  πανέμορφη λίμνη της Καστοριάς  φιλοξένησε  στα νερά της το μέλλον της ελληνικής κωπηλασίας, την Β΄Φάση του 90ουΠανελληνίου πρωταθλήματος που αφορά στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων (αγώνες επίδειξης) Η πόλη της Δυτικής  Μακεδονίας συγκέντρωσε  νέους αθλητές κι αθλήτριες από  σωματεία όλης της χώρας   οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για μια διάκριση το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Ιουλίου 2024

Στη Β’ φάση συμμετείχαν οι  κατηγορίες παίδων – κορασίδων και έλαβαν μέρος 28 σωματεία από όλη την Ελλάδα με 310 αθλητές και αθλήτριες.

Σύμφωνα με τις πλέον συντηρητικές εκτιμήσεις τουλάχιστον 2.000 επισκέπτες (αθλητές και συνοδοί)  ήρθαν  στην Καστοριά κατά τις 2 ημέρες της διοργάνωσης του 90ου πανελλήνιου πρωταθλήματος κωπηλασίας.

Αυτή ήταν  αναμφίβολα η σοβαρότερη και μεγαλύτερη οικονομική ένεση στο σώμα του τοπικού τουρισμού κατά την διάρκεια του τρέχοντος καλοκαιριού.

Ολος αυτός ο κόσμος  φιλοξενήθηκε  στα τοπικά ξενοδοχεία  δείπνησε στα τοπικά εστιατόρια ψυχαγωγήθηκε στις τοπικές μας επιχειρήσεις και ψώνισε από τα τοπικά καταστήματα μας .

Χρειάζεται όμως να επιδείξουμε μεγάλη προσοχή.

Με τέτοιες μεγάλες και σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις θα πρέπει να κερδίσουμε τις εντυπώσεις στον τομέα του τουρισμού.

Θα πρέπει να δείχνουμε  τον καλύτερο μας εαυτό και το πνεύμα φιλοξενίας μας και να μετατρέψουμε αυτούς τους ανθρώπους σε πρεσβευτές του τουριστικού μας προιόντος στις άλλες περιοχές της Ελλάδας. Δεν χρειάζεται τίποτε το ιδιαίτερο προς αυτή την κατεύθυνση. Καλές τιμές, προθυμία εξυπηρέτησης και πολλά- πολλά χαμόγελα…

Η Καστοριά μας μπορεί να κερδίσει το στοίχημα του τουρισμού αλλά σ’ αυτό θα πρέπει να συμβάλλουμε όλοι!

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks