Υλικα: 500 gr φυλλο κρούστα 250gr βούτυρο κατσικίσιο 250 1k καρύδια αλεσμένα 200gr φιστίκι αιγινης αλεσμενο 1 Κ/Σ φρυγανιά 1 πρέζα Κανέλα 1 πρέζα γαρύφαλλο αλεσμενο
Σιρόπι: 800gr ζάχαρη 800gr νερό Και μια κουταλιά της σούπας βούτυρο στο σιρόπι.
Υλικα: 500 gr φυλλο κρούστα 250gr βούτυρο κατσικίσιο 250 1k καρύδια αλεσμένα 200gr φιστίκι αιγινης αλεσμενο 1 Κ/Σ φρυγανιά 1 πρέζα Κανέλα 1 πρέζα γαρύφαλλο αλεσμενο
Σιρόπι: 800gr ζάχαρη 800gr νερό Και μια κουταλιά της σούπας βούτυρο στο σιρόπι.