-
Αρχική > Αθλητικά > Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Έξω φρενών ο προπονητής της Γκουντούρα: «Σκάνδαλο αυτό που έγινε, παίζαμε με Γαλλίδα κι έπρεπε να κερδίσει!»

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Έξω φρενών ο προπονητής της Γκουντούρα: «Σκάνδαλο αυτό που έγινε, παίζαμε με Γαλλίδα κι έπρεπε να κερδίσει!»

Λύγισε» η Ελληνίδα ξιφομάχος

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Έξω φρενών ο προπονητής της Γκουντούρα: «Σκάνδαλο αυτό που έγινε, παίζαμε με Γαλλίδα κι έπρεπε να κερδίσει!»

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Παρά την αδιαμφισβήτητα άψογη εμφάνιση της Δώρας Γκουντούρα, μια αμφιλεγόμενη διαιτησία στέρησε από την Ελληνίδα ξιφομάχο την πρόκριση στα ημιτελικά, με τον προπονητή της να καταγγέλλει σκάνδαλο.

Η πρωταθλήτρια ξιφασκίας, ξέσπασε σε κλάματα μετά από την ήττα της από την Γαλλίδα συναθλήτριά της. Η ίδια δήλωσε: «Το μετάλλιο μου βρίσκεται στην προπόνηση που παλεύω με θεούς και δαίμονες».

Έξω φρενών ο προπονητής της Γκουντούρα: «Σκάνδαλο αυτό που έγινε»

Ο Θανάσης Δελενίκας στην ερώτηση για το εάν θεωρούσε πως υπήρξε αδικία στον αγώνα της αθλήτριάς του ο ίδιος απάντησε: «Δεν έγινε κάποια αδικία, αυτό που έγινε σήμερα είναι σκάνδαλο.

Τουλάχιστον 6 πόντοι ήταν δικοί μας. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να έχει τελειώσει με τη μία υπέρ μας. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν πως απλά έπαιζε μία Γαλλίδα. Κερδίσαμε τη προηγούμενη, παίζαμε με την επόμενη για το παιχνίδια για τη τεράδα. Έπρεπε να κερδίσει Είναι ξεκάθαρο αυτό.

Είναι ξεκάθαρα το παιχνίδι υπέρ μας. Είναι τεράστια αδικία. Είναι κρίμα κάποιοι άνθρωποι να παίζουν με τον κόπο, το αίμα και τον ιδρώτα αυτών των παιδιών. Είναι αμαρτία».

 Athensmagazine.gr:

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks