-
Αρχική > Διεθνή > Έπεσε σε κώμα για μήνες ύστερα από τροχαίο, ξύπνησε και τελικά τον πάτησε φορτηγό

Έπεσε σε κώμα για μήνες ύστερα από τροχαίο, ξύπνησε και τελικά τον πάτησε φορτηγό

Η μητέρα παρά το σοκ είναι πιο ήσυχη!

Ένας νεαρός άνδρας που έπεσε σε κώμα για μήνες ύστερα από τροχαίο ατύχημα, ξύπνησε λίγο πριν δωρίσουν τα όργανά του και τελικά έχασε τη ζωή του όταν τον πάτησε φορτηγό.

Ο Drew Kohn ενεπλάκη σε ατύχημα με μοτοσικλέτα το 2017, λίγες ημέρες πριν τα 23α γενέθλιά του. Νοσηλεύτηκε με εγκεφαλική βλάβη και έπεσε σε κώμα για 244 ημέρες.

Η μητέρα του, Yolanda Osborne-Kohn, ήταν έτοιμη να δωρίσει τα όργανά του όταν ο Drew ξύπνησε απρόσμενα.
«Θα είχαν συλλέξει τα όργανά του αν δεν ξυπνούσε εγκαίρως», ανέφερε η μητέρα του.

Αφού ξύπνησε από το κώμα, η Yolanda πήρε τον γιο της στο σπίτι και σιγά-σιγά άρχισε να επανέρχεται. Με την πάροδο του χρόνου, ο Drew κατάφερε να κυκλοφορεί μόνος του εκτός σπιτιού.

Έπεσε σε κώμα για μήνες ύστερα από τροχαίο, ξύπνησε και τελικά τον πάτησε φορτηγό

 

Θανατηφόρο τροχαίο με φορτηγό

Πριν από λίγες μέρες, ο 30χρονος πλέον Drew προσπάθησε να διασχίσει έναν δρόμο κοντά στο σπίτι του, όταν τον πάτησε ένα φορτηγό. Δυστυχώς, το ατύχημα αυτό αποδείχτηκε μοιραίο.

Η μητέρα του σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους ανέφερε: «Ο Θεός βοήθησε την πρώτη φορά, οπότε δεν είμαι θυμωμένη μαζί Του. Τώρα ξέρω πως το παιδί μου βρίσκεται σε ένα ήρεμο μέρος, χωρίς να ταλαιπωρείται».

Το τροχαίο 7 χρόνια πριν

Επτά χρόνια νωρίτερα, ο Drew είχε εμπλακεί σε ατύχημα με μοτοσικλέτα στην ίδια πόλη. Οι γιατροί θεωρούσαν ότι ήταν “εγκεφαλικά νεκρός και δεν θα περπατούσε ή θα μιλούσε ξανά”. Ωστόσο, ύστερα από οκτώ μήνες, ξύπνησε από το κώμα και, σύμφωνα με την σελίδα του στο GoFundMe, “έζησε τη ζωή στο έπακρο”.

Σε συνέντευξή της στον τοπικό σταθμό WTLV-TV, η Yolanda Osborne-Kohn είπε ότι μετά το πρώτο ατύχημα, οι γιατροί ήθελαν να “συλλέξουν τα όργανά του”. Η πίστη της την έκανε να αντισταθεί και να τους πει: “Δεν θα πάρετε ούτε ένα νύχι ή μια βλεφαρίδα”.

Η μητέρα παρά το σοκ είναι πιο ήσυχη

Αφού ο Drew στάλθηκε σπίτι από το νοσοκομείο ενώ ήταν ακόμα σε κώμα, ξύπνησε και είπε στη μητέρα του: “Ναι, μαμά, είμαι καλά. Σ’ αγαπώ, μαμά.” Μετά από χρόνια αποκατάστασης, ο Drew άρχισε να περπατά ξανά, μόνο για να χτυπηθεί τραγικά από άλλο ατύχημα, το οποίο αυτή τη φορά ήταν μοιραίο.

«Ο Θεός τίμησε το αίτημά μου και δεν είμαι θυμωμένη. Είμαι σε ειρήνη», δήλωσε η Yolanda Osborne-Kohn στο WTLV-TV. «Είχα επτά χρόνια με τον Drew και όπως ο Εζεκίας που γύρισε το πρόσωπό του στον τοίχο, θυμάμαι να κάθομαι στο κρεβάτι του Drew στο νοσοκομείο και να λέω στον εαυτό μου: “Να γίνει το θέλημά Σου.”»

 Athensmagazine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks