-
Αρχική > Πολιτισμός > ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ  ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ 44ο RIVER PARTY ΣΤΟ ΝΕΣΤΟΡΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ  ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ 44ο RIVER PARTY ΣΤΟ ΝΕΣΤΟΡΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

44ο River Party

 Θεοδώρα Κωτσοπούλου

Το 44ο River Party, το μεγαλύτερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα ξεκίνα΄ δυναμικά  σήμερα παρασκευή , 2 Αυγούστου στέλνοντας “σήμα” από την καρδιά του Νεστορίου, το πιο ονειρεμένο μέρος της Βόρειας Ελλάδας, δίπλα στο ποτάμι!
Πρώτη ημέρα λοιπόν, γεμάτη συναυλίες, διασκέδαση, πολλά happenings και χιλιάδες κατασκηνωτές που είχαν ήδη πάρει τις θέσεις τους απο την 1η Αυγούστου στον Παράδεισο, στην Χαβάη, στο Ινδιάνικο Χωριό και στη Ζούγκλα, ολες τις ζώνες κατασκήνωσης του River Party!

ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Ολοκληρώθηκαν  όλες οι προετοιμασίες για να υποδεχθούν τις χιλιάδες κόσμου που θα πλαισιώσουν και τη φετινή διοργάνωση. Πολλές μεγάλες συναυλίες, πολλά  μουσικά σχήματα, μεγάλοι καλλιτέχνες, καθώς και άλλες δραστηριότητες, αλλά και πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες που και φέτος θα επιλέξουν την πανέμορφη τοποθεσία, στις παρυφές του Γράμμου για να διασκεδάσουν για ένα ολόκληρο 3ήμερο, δίπλα στο ποτάμι.

Το River Party το μεγαλύτερο και ιστορικότερο φεστιβάλ ελληνικής μουσικής με περισσότερους από 50.000 επισκέπτες κάθε χρόνο, κλείνει φέτος τα 44 του χρόνια και ανοίγει τις «πόρτες» του στο κοινό, σηματοδοτώντας τα φεστιβαλικά δρώμενα στην Ελλάδα.

Το River Party  οφείλει μεγάλο μέρος της επιτυχίας του στο χώρο που το φιλοξενεί. Δίπλα στο ποτάμι ανάμεσα στην πυκνώδη βλάστηση οι δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες στις δύο σκηνές του Φεστιβάλ, να πάρουν μέρος στα extreme games, όπως αναρρίχηση, τοξοβολία, εναέριο πέρασμα με σχοινιά πάνω από το ποτάμι και πολλά άλλα, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους και να κατασκηνώνουν στον οργανωμένο χώρο μέσα στο δάσος.

Ανοιχτή πρόσκληση

Ανοιχτό κάλεσμα απευθύνουν ,  οι διοργανωτές τονιζοντας  «Και φέτος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, το River Party έχει να δείξει πολλά και έχει να προσφέρει πολλά. Πλαισιώνεται από πάρα πολλά μουσικά σχήματα και έχει βελτιώσει τις υποδομές και τις υπηρεσίες του σε όλα τα επίπεδα για την άνετη διαμονή των επισκεπτών», τόνισε ο διοργανωτης του 44 River Party Κώστας Μυλωνάς εκφράζοντας την πεποίθηση ότι όλοι οι φίλοι της διοργάνωσης θα μείνουν ικανοποιημένοι.

Το πρόγραμμα των συναυλιών είναι το εξής:

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks