-
Αρχική > Ελλάδα > ΔΕΗ myHome4Students: Νέο προϊόν για φοιτητές με αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια

ΔΕΗ myHome4Students: Νέο προϊόν για φοιτητές με αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια

ΔΕΗ myHome4Students

Νέο προϊόν για φοιτητές με αποκλειστικές εκπτώσεις και προνόμια 

  • Σταθερή τιμή 0,129€/kWh για τις πρώτες 150 kWh
  • Δωρεάν πάγιο για τους τρεις θερινούς μήνες και δωρεάν GreenPass για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου
  • Έκπτωση έως και 10% επιπλέον στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ για προϊόντα τεχνολογίας και οικιακές συσκευές
  • Δώρο 5.000 Miles+Bonusμίλια από την AEGEAN
  • Δώρο ο καφές της ημέρας στα CoffeeIsland για έναν μήνα
  • Δώρο το πρώτο «γέμισμα του ψυγείου» από το efood 

Η ΔΕΗ, έχοντας τους φοιτητές, τις σύγχρονες ανάγκες και την  εμπειρία τους στο επίκεντρο, σχεδίασετοΔΕΗ myHome4Students, μία νέα, ολιστική πρότασηγια τη φοιτητική ζωή. Με σταθερήχρέωση 0,129€/kWhστο ρεύμα για τις πρώτες 150kWh και αποκλειστικά προνόμια, όπως έκπτωση έως και 10%επιπλέον στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, 5.000Miles+Bonus μίλια από τηνAEGEAN και προσφορές στις πιο νεανικέςμάρκες μέσω του ΔΕΗmyRewardsCoupons, η ΔΕΗ στηρίζει τουςφοιτητές στο νέο τους ξεκίνημα. 

Τονέο προϊόν ΔΕΗ myHome4Studentsπροσφέρει σταθερή, ανταγωνιστική τιμή 0,129€/kWhγια τις πρώτες 150kWh, που αντιστοιχούν στη μέση μηνιαία κατανάλωσηηλεκτρικής ενέργειας σε ένατυπικό φοιτητικό σπίτι. Καιόσοι ενεργοποιήσουν εξόφληση λογαριασμού μέσω πάγιας εντολής, επωφελούνται με επιπλέον 3% έκπτωση στον λογαριασμό τους.

Το ΔΕΗ myHome4Studentsπροσφέρειδωρεάνπάγιο για τους τρεις θερινούς μήνες, ενώ για το υπόλοιπο διάστημα το μηνιαίο πάγιο ανέρχεται στα 3€.Τέλος, με το νέο προϊόνδιατίθεται δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβολαίουκαι η υπηρεσίαGreenPass από τη ΔΕΗ, μέσω της οποίας διασφαλίζεται ότι η όση ενέργεια καταναλώνεται στον χώρο, τόση παράγεται και δεσμεύεται από Ανανεώσιμες Πηγές.

Έκπτωσηέως και 10% επιπλέον στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ για προϊόντα τεχνολογίας και οικιακές συσκευές

Οι φοιτητές που θα επιλέξουν το ΔΕΗ myHome4Studentsδικαιούνταιέκπτωσηέως και 10% επιπλέοντων υφιστάμενων προσφορών,σε προϊόντα τεχνολογίας και οικιακές συσκευές από τα καταστήματαΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, με τη ΔΕΗ να στηρίζει έμπρακτα το νέο τους ξεκίνημα

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks