-
Αρχική > Αθλητικά > Φίτσιου – Κοντού στον Realfm 97.8: «Το θέλαμε πάρα πολύ και μπήκαμε μέσα στην κούρσα απλά για να το πάρουμε»

Φίτσιου – Κοντού στον Realfm 97.8: «Το θέλαμε πάρα πολύ και μπήκαμε μέσα στην κούρσα απλά για να το πάρουμε»

Τις πρώτες τους δηλώσεις ύστερα από την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στην κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 έκαναν στον Real fm 97.8 και την εκπομπή Real Sports και τον Δημήτρη Σταυρακάκη, η Ζωή Φίτσιου και η Μιλένα Κοντού.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: «Χάλκινες» και οι Ζωή Φίτσιου και Μιλένα Κοντού στην κωπηλασία

«Τα συναισθήματά μας είναι πάρα πολύ έντονα. Φαντάζομαι ότι αυτό είναι κάτι που καταλαβαίνετε κι εσείς. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες. Προσπαθούμε κι εμείς να συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς έχει συμβεί. Το θέλαμε πάρα πολύ και νομίζω ότι μπήκαμε μέσα στην κούρσα απλά για να το πάρουμε. Νομίζω ότι φάνηκε. Ευχαριστούμε πολύ όλους για όλα και ελπίζουμε να κάναμε όλους τους Έλληνες υπερήφανους», τόνισε η Ζωή Φίτσιου.

Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία τους είπε: «Κάνουμε μόνο κωπηλασία όλη τη μέρα. Είναι δύσκολο να είσαι σε ένα υψηλό επίπεδο, να προπονείσαι 7 με 8 ώρες τη μέρα και να συνδυάζεις κι άλλα πράγματα μαζί. Ζούμε 300 μέρες το χρόνο στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο στον Σχοινιά. Προπονούμαστε εκεί καθημερινά και κάνουμε μόνο αυτό», ενώ υπογράμμισε ότι «σε ένα ομαδικό άθλημα δεν υπάρχει αποτέλεσμα, αν δεν υπάρχει συνεργασία».

Από την πλευρά της η Μιλένα Κοντού αναφερόμενη στην παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες σημείωσε: «Γίνεται μια φορά στα τέσσερα χρόνια, οπότε αρπάξαμε την ευκαιρία και την αξιοποιήσαμε στο έπακρο. Απλά όταν μπαίναμε στις κούρσες μας ήμασταν και οι δύο “σκυλιά του πολέμου” και ξέραμε ότι για να φύγουμε απόλυτα ευχαριστημένες από εδώ δεν έπρεπε να αφήσουμε τίποτα να πέσει κάτω».

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Ήχου

 

ΕΝΙΚΟΣ

Top
Enable Notifications OK No thanks