-
Αρχική > Τοπικά νέα > Μαρία Αντωνίου: «Οι κωπηλάτριές μας, τα κορίτσια μας, σήκωσαν την Καστοριά και την Ελλάδα μας ψηλότερα σήμερα»

Μαρία Αντωνίου: «Οι κωπηλάτριές μας, τα κορίτσια μας, σήκωσαν την Καστοριά και την Ελλάδα μας ψηλότερα σήμερα»

Τα συγχαρητήριά της στις Καστοριανές αθλήτριες της κωπηλασίας, Ζωή Φίτσιου (του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου) για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου και Ευαγγελίας Αναστασιάδου (του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς) για την κατάκτηση της 6ης θέσης στους τελικούς κωπηλασίας των κατηγοριών τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, εξέφρασε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς Μαρία Αντωνίου.

«Θερμά συγχαρητήρια στις κωπηλάτριές μας,  τα υπέροχα κορίτσια μας από την Καστοριά: τη Ζωή Φίτσιου του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου, για το χάλκινο μετάλλιο,  και την Ευαγγελία Αναστασιάδου, του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, για την κατάκτηση της 6ης θέσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι! Η Ζωή Φίτσιου μαζί με τη Μιλένα Κοντού, μετά από ένα μυθικό φινάλε στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών, κέρδισαν το χάλκινο μετάλλιο και ανέβασαν τη χώρα μας στο βάθρο των νικητών. Η Ευαγγελία Αναστασιάδου μαζί με τη Χριστίνα Μπούρμπουπουπάλεψαν και τερμάτισαν έκτες στον τελικό της δικώπου γυναικών.

Ζωή και Ευαγγελία, σας ευχαριστούμε που μας διδάξατε για μία ακόμη φορά ότι το αληθινό νόημα της νίκης βρίσκεται στη συμμετοχή! Σας ευχαριστούμε που φουσκώσατε τις καρδιές μας από περηφάνια για τα κορίτσια που βγάζει ο τόπος μας, η αγαπημένη μας Καστοριά!» δήλωσε η κ. Αντωνίου.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks