-
Αρχική > Αθλητικά > Στην 6η θέση η Ευαγγελία Αναστασιάδου και η Χριστίνα Μπούρμπου (βίντεο

Στην 6η θέση η Ευαγγελία Αναστασιάδου και η Χριστίνα Μπούρμπου (βίντεο

Οι Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασιάδου πάλεψαν στον τελικό της Δικώπου γυναικών αλλά τελικά τερμάτισαν στην 6η θέση στον τελικό.

Η Χριστίνα Μπούρμπου και η Ευαγγελία Αναστασιάδου έδωσαν ό,τι είχαν στον τελικό της Δικώπου γυναικών, αλλά τελικά δεν κατάφεραν να βρεθούν στα μετάλλια, κατακτώντας την 6η θέση.

Οι δύο Ελληνίδες είχαν καλή κούρσα, ωστόσο σταδιακά έχασαν την επαφή τους με τις πρώτες θέσεις, τερματίζοντας στην τελευταία θέση στον τελικό.

Το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Όλα τα νέα και ειδήσεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι είναι εδώ! Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων και παρακολούθησε live την εξέλιξη των αθλημάτων και την κατάταξη των μεταλλίων στο Olympic Games
Matchcenter.

Κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24, αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

 

 

Την έκτη θέση κατέλαβαν οι Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασιάδου στη δίκωπο γυναικών, στην κωπηλασία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, με χρόνο 7:13.30. Ο συναγωνισμός ήταν υψηλός και οι Ελληνίδες κωπηλάτριες έμειναν από νωρίς πίσω και δεν κατάφεραν να ανεβάσουν ρυθμό, μένοντας στην τελευταία θέση του τελικού. Αυτή ήταν η δεύτερη συμμετοχή της Χριστίνας Μπούρμπου σε Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς στο Τόκιο αγωνίστηκε στο ίδιο αγώνισμα, τη δίκωπο γυναικών, έχοντας όμως συναθλήτρια τότε την Μαρία Κυρίδου, για να αναδειχτούν 5ες. Στο Τόκιο ήταν η πρώτη φορά που η ελληνική κωπηλασία μετείχε στο αγώνισμα της δικώπου γυναικών σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Στο Παρίσι ήταν η 2η παρουσία ελληνικού πληρώματος στη δίκωπο γυναικών σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στην πρώτη συμμετοχή της Αναστασιάδου στο μεγαλύτερο αθλητικό «ραντεβού» του πλανήτη.

https://www.sport24.gr/kopilasia/olympiakoi-agones-kopilasia-stin-6i-thesi-oi-mpoyrmpoy-kai-anastasiadoy-ston-teliko-toy-dikopoy.10359217.html

Το χρυσό μετάλλιο στη δίκωπο γυναικών στο Παρίσι κατέκτησαν οι Ολλανδές Ύμκε Κλέβερινγκ και Βερονίκ Μέεστρ με χρόνο 6:58.67. Το ασημένιο μετάλλιο οι Ρουμάνες Ιωάννα Βριντσεάνου και Ροξάνα Άνγχελ με χρόνο 7:02.97, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Αυστραλές Τζες Μόρισον και Άναμπελ ΜακΙντάιαρ με επίδοση 7:03.54.

ΑΣΠΑΣΙΑ ΒΕΛΟΝΑΚΗ

Top
Enable Notifications OK No thanks