-
Αρχική > kastoria365 > Έπαθε σοκ με αυτό που έκανε η πεθερά της, αλλά δεν είπε τίποτα – «Άνοιξε τα δώρα του γάμου μας και τσέπωσε χρήματα»

Έπαθε σοκ με αυτό που έκανε η πεθερά της, αλλά δεν είπε τίποτα – «Άνοιξε τα δώρα του γάμου μας και τσέπωσε χρήματα»

Στους γάμους, πάντα περιμένουμε να δούμε και κάποιες κακές στιγμές ή ατυχίες, και η ευγένεια λέει να κάνουμε «τα στραβά μάτια». Μερικές φορές, όμως, επιβάλλεται να μιλήσεις.

Ηχογράφησε τις προσβολές της πεθεράς της – «Ήθελα ν’ αποδείξω στον άνδρα μου ότι με διαβάλλει πίσω απ’ την πλάτη του»

Πολύ άσχημα εξελίχθηκε μία γαμήλια τελετή όταν η πεθερά που είχε…μακρύ χέρι, άνοιξε τα δώρα του ζευγαριού και κράτησε μερικά χρήματα για εκείνη.

Όσο παράξενο και αν φαίνεται, η πεθερά όχι μόνο πήρε χρήματα που προορίζονταν ως δώρο για τους νεόνυμφους, αλλά το έκανε  και μπροστά στα μάτια τους. Ο δε γαμπρός, κράτησε και αυτός μία αναπάντεχη στάση μπροστά στην προσβολή της πεθεράς.

Το ξέσπασμα 28χρονης για τον σύζυγό της – «Η πεθερά μου τον έχει κακομάθει σε καταστροφικό βαθμό – Έπλυνε μια φορά τα πιάτα και θέλει να του λέω μπράβο κάθε μέρα»

H χρήστης του κοινωνικού δικτύου Reddit, με τον λογαριασμό Negotiationflaky6846, αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της οικονομικής της αφαίμαξης, την ημέρα του γάμου της, με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η γυναίκα, άνοιγε  τα δώρα του γάμου της, λίγες μέρες πριν από την τελετή. Νόμιζε ότι τα έχει όλα μπροστά της, μέχρι που, η ύπουλη πεθερά της κατέφθασε με μία ακόμη στοίβα από δώρα που έφεραν οι καλεσμένοι.

Πέταξε την πεθερά της έξω από το σπίτι – «Με κατηγορεί ότι είμαι κακή νοικοκυρά και ότι τρώω τα λεφτά του γιου της»

«Θα τα κρατήσω για να πληρώσω τον φωτογράφο»

Όπως είπε στη νύφη και τον γαμπρό, θα έπαιρνε τα μετρητά που είχαν δώσει ως δώρο στους νεόνυμφους οι καλεσμένοι, για να πληρώσει τον φωτογράφο.

«Μείναμε άφωνοι»

Όπως χαρακτηριστικά περιγράφει η νύφη, έμειναν άφωνοι με αυτό που άκουσαν. Ακόμη χειρότερη έκανε την κατάσταση η απάθεια του συζύγου.

«Με σόκαρε που μας είπε ότι θα κρατούσε τα λεφτά για τον φωτογράφο, πρώτον επειδή εμείς δεν θέλαμε φωτογράφο αλλά επέμενε η πεθερά μου και τον βρήκε τελευταία στιγμή», εξηγεί η γυναίκα.

Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι, τα χρήματα που είχαν λάβει ως γαμήλιο δώρο, προορίζονταν για έναν πιο σημαντικο΄σκοπό.

«Ζητήσαμε από τους καλεσμένους χρήματα για να πάμε το ταξίδι του μέλιτος και, το ποσό που συγκεντρώθηκε ήταν ελάχιστα παραπάνω από τη χρέωση του φωτογράφου», εξηγεί.

Πολλοί αναγνώστες της ανάρτησης, έσπευσαν να τη ρωτήσουν γιατί δεν αντέδρασε στην ασέβεια της πεθεράς της, την ημέρα του γάμου της.

Ενδεικτικά, οι χρήστες έγραψαν:

«Θα ήμουν έξαλλη αν ο άνδρας μου συμφωνούσε».

«Ακόμη και χωρίς τις λεπτομέρειες, είναι απίστευτο που η πεθερά σου σκέφτηκε ότι μπορεί να διαβάσει τις κάρτες που προορίζονταν για εσάς. Ακόμη πιο παράλογο ήταν που δεν έκανε τίποτα ο άνδρας σου».

Τότε, η νύφη εξήγησε τον λόγο για τον οποίο ο άνδρας της δεν είπε τίποτα.

«Όλοι μου λένε γιατί ο άνδρας σου δεν έκανε τίποτα, αλλά εγώ ήμουν τόσο σοκαρισμένη που πραγματικά δεν ήξερα τι να πω», εξηγεί.

«Εκείνος, δεν είχε καταλάβει ότι ήμουν έξαλλη, μέχρι που μαλώσαμε».

Σημείωσε ότι, σώπασε και δεν αντέδρασε επειδή ένιωσε άβολα αλλά και επειδή γενικά έχει ήρεμη ιδιοσυγκρασία.

«Γενικά, δεν είμαι πολύ διεκδικητικός άνθρωπος, οπότε ήταν δύσκολο να αντιδράσω εκείνη τη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν αρκέστηκε στα χρήματα»

Τα μετρητά δεν ήταν το μόνο «λάφυρο» της πεθεράς. Από τα δώρα του ζευγαριού, διάλεξε και άλλα είδη.

«Κάτι άλλο που με εξαγρίωσε, ήταν ότι, είδε στην κουζίνα ένα μπουκέτο λουλούδια μου είπε: ‘α, να,  σου φέραν και αυτά’».

«Πριν από λίγες μέρες, μου έστειλε μία φωτογραφία της, που φορούσε ένα από τα κολιέ που μου έκαναν δώρο και με ρώτησε αν μπορεί να το φορέσει στην τελετή».

«Εγώ ούτε που πρόλαβα να το δω». 

 

ΕΝΙΚΟΣ

Top
Enable Notifications OK No thanks