-
Αρχική > Ελλάδα > Η στιγμή που ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έπεσε στην σκηνή του river party: «Γλιστράει», είπε γελώντας (βίντεο )

Η στιγμή που ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έπεσε στην σκηνή του river party: «Γλιστράει», είπε γελώντας (βίντεο )

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είχε μια άτυχη στιγμή πάνω στην σκηνή

Η στιγμή που ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου έπεσε στην σκηνή: «Γλιστράει», είπε γελώντας (vid)
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είχε μια άτυχη στιγμή πάνω στην σκηνή.

Ένα βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, από συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής έχει μια άτυχη στιγμή πάνω στην σκηνή. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ενώ τραγουδάει και χορεύει ξαφνικά πέφτει.

Ωστόσο, δεν χάνει το χιούμορ του και λέει «γλιστράει».

Πολλοί είναι εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά για το γεγονός ότι αναρτήθηκε το βίντεο, ωστόσο ο ίδιος ο καλλιτέχνης αντιμετώπισε με χιούμορ το γεγονός ότι έπεσε.

Άλλοι χρήστες του TikTok σχολίασαν πως αυτό μπορεί να συμβεί και μάλιστα επαίνεσαν τον καλλιτέχνη για το χιούμορ του.

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η πτώση από τη σκηνή

Κατά τη διάρκεια μιας από τις πολυαναμενόμενες συναυλίες του, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου χάρισε μια ακόμη αξέχαστη στιγμή στο κοινό του, αλλά αυτή τη φορά όχι εξαιτίας της μουσικής του.

 

 

Η απρόβλεπτη στιγμή πάνω στη σκηνή

Ενώ όλα κυλούσαν ομαλά και το κοινό τραγουδούσε μαζί με τον αγαπημένο καλλιτέχνη, ένα ατυχές συμβάν έφερε αναστάτωση. Ο Παπακωνσταντίνου, προσπαθώντας να ανέβει σε ένα σκαλάκι, γλίστρησε και βρέθηκε στο έδαφος.

 

Το χιούμορ του Βασίλη και η αντίδραση του κόσμου

 

Η πτώση αυτή προκάλεσε ανησυχία σε πολλούς παρευρισκόμενους, οι οποίοι παρακολούθησαν τον καλλιτέχνη να πέφτει. Ωστόσο, ο ίδιος δεν άργησε να σηκωθεί και να συνεχίσει την εμφάνισή του, επιδεικνύοντας την αφοσίωση και το επαγγελματισμό του.

 

Σε μια προσπάθεια να διαχειριστεί την κατάσταση με χιούμορ, ο Παπακωνσταντίνου είπε «γλιστράει», προκαλώντας γέλια στο κοινό. Αυτή η αντίδρασή του, όχι μόνο χαλάρωσε την ατμόσφαιρα, αλλά και ανέδειξε το ανθρώπινο πρόσωπο του καλλιτέχνη, που μπορεί να γελάει ακόμα και με τον εαυτό του.

 

Αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

 

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και σύντομα έγινε θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ενώ ορισμένοι σχολίασαν την ηλικία του καλλιτέχνη, εκφράζοντας ανησυχία για την πτώση, πολλοί άλλοι τον επαίνεσαν για την αμεσότητα και την ευγένεια με την οποία χειρίστηκε την κατάσταση.

 

Δείτε το video:

 

 

Δείτε την ανάρτηση:

 

Top
Enable Notifications OK No thanks