Καλησπέρα στην Γκολφωπαρέα!!
Για σήμερα αγαπημένο καλοκαιρινό φαγητό!!
Κεφτέδες τηγανισμένοι με καλαμποκάλευρο με τα συνοδευτικά τους πατάτες και πιπεριές στην λαδόκολλα ψημένα στο γκριλ στους 200 ºC σαν τηγανιτά!
Για τους κεφτέδες ζύμωσα πολύ καλά 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά με 1 κρεμμύδι , 1 αυγό , 2 φέτες ψωμί ξερό, 1 σφηνάκι ούζο, αλάτι, πιπέρι και δυόσμο ξερό (σκόρδο δεν βάζω γιατί μας ενοχλεί). Αφησα το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα και μετά έπλασα κεφτέδες και τηγάνισμα σε
μέτρια θερμοκρασία και γυρνώντας 2-3 φορές για να καλοψηθούν.
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Xristina Antonakopoulou