-
Αρχική > Διεθνή > Μια ζωντανή γοργόνα ανακαλύφθηκε στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας

Μια ζωντανή γοργόνα ανακαλύφθηκε στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας

Οι επιστήμονες έδωσαν τα πρώτα αποτελέσματα της μελέτης, ένα από τα πιο εκπληκτικά και παράδοξα πλάσματα στον πλανήτη Γη. Ενώ ψαρεύει, ο Nikolai Starukhin βλέπει ένα σώμα με ελάχιστα αντιληπτά σημάδια ζωής να κολυμπάει κοντά στην ακτή. Καθώς κολυμπούσε προς τον πνιγμένο άνδρα, ο ψαράς συνειδητοποίησε ότι είχε διασταυρωθεί με τον εαυτό του. Δεν τόλμησε αμέσως να τον αγγίξει.

«Είδα ένα είδος σάκου να επιπλέει όχι μακριά από την ακτή, κοίταξα πιο κοντά και εκεί ήταν ένας άνθρωπος, και μάλιστα ζωντανός. Έτρεξα να τον βοηθήσω και έμεινα άφωνος όταν είδα το πτώμα από κοντά. Ήταν μια πραγματική γοργόνα! Φοβήθηκα μάλιστα λίγο στην αρχή, μπορώ ακόμα να δω εκείνα τα φωτεινά μπλε μάτια. Είναι ανατριχιαστικά, είναι σατανικά», λέει ο Nikolai Starukhin.

Οι επιστήμονες έχουν ήδη καταφέρει να προετοιμάσουν τα αποτελέσματα των πρώτων μελετών. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η γοργόνα μπορεί να τα καταφέρει χωρίς νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι το αναπνευστικό του σύστημα ήταν σε θέση να συγκρατεί την απαιτούμενη ποσότητα οξυγόνου σε ειδικούς σάκους.

Μόλις το πλάσμα εισέλθει στο υδάτινο περιβάλλον, οι σάκοι αδειάζουν και ενεργοποιείται η αναπνοή με βράγχια. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το πιο εκπληκτικό πράγμα. Από την επόμενη ανακάλυψη, οι ερευνητές έτρεξαν να πιουν βαλεριάνα.

Από τη σειρήνα προέρχεται ένας ισχυρός ηλεκτρομαγνητικός παλμός που επηρεάζει τον ανθρώπινο εγκέφαλο με παράξενους τρόπους. Οι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτό το πλάσμα ήταν ικανό για τηλεπαθητική επικοινωνία.

Όλες οι επαφές γίνονται με την ανταλλαγή νοητικών εικόνων και σαφών συναισθημάτων: φόβος, πανικός, αποδοχή, εμπιστοσύνη. Η γοργόνα προσπάθησε να «έρθει σε επαφή» με έναν άνθρωπο, αλλά αυτό έληξε άδοξα για έναν από τους φρουρούς που επέβλεπαν την ασφάλεια των πειραμάτων.

«Είναι αδύνατο να το εκφράσω με λόγια. Ήταν σαν να γινόμουν τα χέρια της, κατέλαβε αμέσως το σώμα μου και με έκανε να ορμήσω στην ερευνητική ομάδα με ένα ραβδί. Πριν προλάβω να υποταχθώ, ο αρχηγός της ομάδας κατάφερε να υποφέρει πολύ από τα χτυπήματά μου», διηγείται ο δαιμονισμένος φύλακας, του οποίου τη συνείδηση κατέλαβε η γοργόνα.

https://passenurtu.com/full

Top
Enable Notifications OK No thanks