-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο το 44ο RIVER PARTY (  Φωτορεπορτάζ Θεοδώρα Κωτσοπούλου) 

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο το 44ο RIVER PARTY (  Φωτορεπορτάζ Θεοδώρα Κωτσοπούλου) 

Ολοκληρώθηκε το 44ο River Party και κατά γενική ομολογία ήταν ένα από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων.Το 44οRiver party αποτέλεσε αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού!

Ήταν πόλος έλξης πολλών επισκεπτών που κατέκλυσαν το Νεστόριο Καστοριάς την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου. Για Τρεις   ημέρες και νύχτες, η ελληνική πολιτιστική παράδοση και η σύγχρονη δημιουργία αντάμωσαν με την υπέροχη φύση, προσφέροντας στους χιλιάδες επισκέπτες συγκλονιστικές στιγμές, αξέχαστες εμπειρίες και μαγευτικές αναμνήσεις.

Το River party, δεν αφορά μόνο το δήμο Νεστορίου, αλλά προβάλλει όλο το νομό Καστοριάς, καθώς συμβάλει σημαντικά στον κεντρικό στόχο του νομού μας που, εκτός των οικονομικών δραστηριοτήτων, είναι και η τουριστική ανάπτυξη. Επιπλέον, ο θεσμός πέρα από αυτά, προσφέρει και μια καλώς εννοούμενη ψυχαγωγία στους πολίτες, τόσο του νομού Καστοριάς, όσο και της ευρύτερης περιοχής.

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο δήμαρχος Νεστορίου Χρήστος Γκοσλιόπουλος για τα εντυπωσιακά αποτελέσματα του φετινού 44ου river party. , Οι διοργανωτές κατάφεραν  φέτος να προσελκύσουν  στην περιοχή μας ρεκόρ επισκεπτών αναβαθμίζοντας και απογειώνοντας στα ύψη τον θεσμό του river party ο οποίος τα τελευταία χρόνια είχε αρχίσει να φθίνει .Πράγματι η επιτυχία φέτος ήταν τεράστια ξεπερνώντας τις προσδοκίες όλων μας »δήλωσε ο δήμαρχος για να εξηγήσει πως «Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι μέσα από αυτή τη διοργάνωση να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο τουριστικά την περιοχή μας, αλλά και γενικότερα το νομό Καστοριάς».

Αξίζει επιπλέον να αναφερθεί ότι η 44χρονη διαδρομή του river party είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας που το καταξίωσε στην συνείδηση των θαυμαστών του, οι οποίοι συνεπείς με το ραντεβού τους, συναντιούνται κάθε χρόνο τέτοια εποχή στις όχθες του Αλιάκμονα για το μεγάλο αυτό γεγονός.

Τέλος το άρωμα του River party, που ξεσηκώνει μικρούς και μεγάλους που ακολουθούν τους γνώριμους ρυθμούς του κεφιού και της ξεγνοιασιάς, δεν σβήνει με το τέλος των εκδηλώσεων αλλά παραμένει άσβεστο ως το επόμενο καλοκαίρι…

Το River Party δίνει ραντεβού για το 45ο φεστιβάλ 1-3 Αυγούστου 2025!
Top
Enable Notifications OK No thanks