Καθαριζουμε και κοβουμε κυδωνατες μπολικες πατατουλες, τις αραδιαζουμε σε ταψι και προσθετουμε: 1κρεμμυδι ξερο ψιλοκομμενο, 4 σκελιδες σκορδο ψιλοκ.5 φρεσκα κρεμμυδακια ψιλοκ.2 φυλλα δαφνης, αλατι, πιπερι, παπρικα, ριγανη, 1κ.σ μουσταρδα, ενα κουτακι ψιλοκομμενο τοματακι και 2 κουτια νερο, ενα ποτηρακι κρασιου λευκο κρασι,1κ γ ζαχαρη και μπολικο ελαιολαδο, ανακατευουμε πολυ καλα να μαριναριστουν ολες οι πατατουλες με τα υλικα, καλυπτουμε με λαδοκολλα και αλουμινοχαρτο και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο, αερα 180β μια ωρα, ξεσκεπαζουμε και ψηνουμε αλλα 15-20λ χωρις τη λαδοκολλα να παρουν χρωματακι. Η γευση τους ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ
ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ
Sofia Valinou