-
Αρχική > Πολιτισμός > Φεστιβάλ Γράμμου : Με Μεγάλη επιτυχία αναβίωσε το αντάμωμα Χορευτικών στις Αρένες (φωτογραφίες – βίντεο )

Φεστιβάλ Γράμμου : Με Μεγάλη επιτυχία αναβίωσε το αντάμωμα Χορευτικών στις Αρένες (φωτογραφίες – βίντεο )

 :Αντάμωμα Χορευτικών στις Αρένες

Δήμος Νεστορίου
Μία πολύ όμορφη εκδήλωση του Φεστιβάλ Γράμμου πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Αρένες. Τα χορευτικά του Εξωραϊστικού Συλλόγου Χρυσής και του Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου των Απανταχού Επταχωριτών, “αντάμωσαν” στην μαγευτική τοποθεσία δίπλα στην λίμνη Μουτσάλια Αρενών και μας θύμισαν εικόνες από τα παλιά…
Περίπου 200 άτομα από το Επταχώρι, τη Χρυσή, το Πευκόφυτο, το Πεύκο, την Αετομηλίτσα αλλά και αρκετοί επισκέπτες, ορειβάτες από άλλες περιοχές βρέθηκαν στην εκδήλωση.
Η ορχήστρα του Πασχάλη Κοκκινόπουλου ήταν άψογη ενώ οι δύο πολιτιστικοί σύλλογοι Χρυσής και Επταχωρίου, που είχαν αναλάβει το μεγαλύτερο κομμάτι της οργάνωσης, πρόσφεραν δωρεάν χωριάτικες πίτες στον κόσμο.
Όλοι δώσανε υποσχέσεις ότι του χρόνο θα είμαστε και περισσότεροι και πιο οργανωμένοι για να καθιερώσουμε την εκδήλωση!

 

 

Την Κυριακή 11/8 στις 10:30 το πρωί αναβίωσε ι στις Αρένες μια εκδήλωση που πραγματοποιούνταν αρκετές δεκαετίες πριν.
Σε μία πανέμορφη τοποθεσία δίπλα στη λίμνη Μουτσάλια Αρενών θα βρεθούν τα χορευτικά των τεσσάρων πολιτιστικών Συλλόγων της δημοτικής ενότητας Αρενών :
Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος των Απανταχού Επταχωριτών
Εξωραϊστικος Συλλογος Χρυσης “Μεταμορφωση Του Σωτηρος”
Πολιτιστικός Σύλλογος Πευκοφύτου
Επιμορφωτικός Σύλλογος Ζουζουλιωτών
Μαζί μας η ορχήστρα του Πασχάλη Κοκκινόπουλου.
Μία εκδήλωση στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Γράμμου με συνδιοργανωτές τον Δήμο Νεστορίου και τους 4 παραπάνω Πολιτιστικούς Συλλόγους.
Ο χώρος ενδείκνυται για κατασκήνωση και πεζοπορίες, κάτι που σημαίνει ότι όποιος θέλει μπορεί μεμονωμένα να ανέβει από την προηγούμενη μέρα.
Ευελπιστούμε η εκδήλωση αυτή να καθιερωθεί και κάθε χρόνο να γίνεται όλο και μεγαλύτερη σε συμμετοχές και δραστηριότητες

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks