-
Αρχική > Πολιτισμός > Η Βουλευτής Ν.Δ. Μαρία Αντωνίου στον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πεντάβρυσο (φωτογραφίες )

Η Βουλευτής Ν.Δ. Μαρία Αντωνίου στον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πεντάβρυσο (φωτογραφίες )

 

Η Βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου, παραβρέθηκε σήμερα, παραμονή της Θεομητορικής Εορτής της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Θεοτόκου, στον Πανηγυρικό Αρχιερατικό Εσπερινό, που τελέστηκε μέσα σε κλίμα κατάνυξης και μυσταγωγίας προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Καλλινίκου, στο φερώνυμο Ιερό Ναό στην Πεντάβρυσο.

Κατά τη διάρκεια της Ιεράς Ακολουθίας, τοποθετήθηκε η Ιερά Εικόνα της Παναγίας στον Επιτάφιο, εψάλλησαν τα Εγκώμιά της και πραγματοποιήθηκε περιφορά της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας και του Επιταφίου στο χωριό, παρουσία του Αρχηγού Γ.Ε.Σ. Αντιστράτηγου Γεώργιου Κωστίδη.

“Ἄξιόν ἐστι, μεγαλύνειν σὲ τὴν Θεοδόχον. Αἱ γενεαὶ πᾶσαι, ὕμνον τῇ ταφῇ σου, προσάγουσι Παρθένε. Η Παναγία, η Μητέρα όλων μας, να μας προστατεύει και να μας ευλογεί! Χρόνια πολλά!», ευχήθηκε η κ. Αντωνίου μετά το πέρας της περιφοράς του Επιταφίου της Θεοτόκου.

Top
Enable Notifications OK No thanks