ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ.
Απέφευγα τη μαγιονέζα, έκανα μαγιονέζα με βραστό αυγό, τώρα όμως καταληγω μόνο στο γιαούρτι για σως σε σαλάτες. Μια χαρά έγινε για την μακαρονοσαλατα, θα δοκιμασω κ άλλου.
ΜΑΚΑΡΟΝΟΣΑΛΑΤΑ 250 φουσιλι, 200 ανάμεικτα λαχανικα, (αλλιώς βράζω αρακά, καρότο, καλαμποκι κ βάζω πιπεριά κόκκινη κ κέρατο ωμες), ντοματινια, κρεμμύδι φετουλες, ρίγανη, παρμεζάνα τριμμένο κ καρεδάκι ο,τι σκληρό τυρί σας αρέσει εγώ κεφαλογραβιέρα.
ΣΩΣ: 1 γιαούρτι στραγγιστο, κέτσαπ, 1 κ.γ μουστάρδα ( αν σας αρέσει περισσότερο), 1 σκ. σκόρδο λιωμενο, λίγο λαδι, αλατοπιπερο κ ανακατεύω καλά. Ούτε που το κατάλαβα ότι ήταν γιαούρτι!!!!
Την μισή έβαλα εγώ