-
Αρχική > Ελλάδα > Γέλιο μέχρι δακρύων: Ατρόμητος τράγος έκανε τη βόλτα του στα Σύβοτα, ζεστάθηκε, έκλεψε και απόλαυσε έναν freddo espresso και έγινε η μασκότ της παραλίας (video

Γέλιο μέχρι δακρύων: Ατρόμητος τράγος έκανε τη βόλτα του στα Σύβοτα, ζεστάθηκε, έκλεψε και απόλαυσε έναν freddo espresso και έγινε η μασκότ της παραλίας (video

Τράγος στα Σύβοτα ζεστάθηκε, κατέβηκε στην παραλία και έκανε κάτι που έγινε viral στα social media μέσα σε λίγη ώρα.

Βούτηξε τον καφέ και τον απόλαυσε ανενόχλητος

Viral έχει γίνει στα social media ένα βίντεο που δείχνει έναν τράγο να… κλέβει ένα ποτήρι με freddo espresso από παραλία στα Σύβοτα και να τον πίνει ανενόχλητος δίπλα στους λουόμενους, οι οποίοι φυσικά ξεκαρδίστηκαν στα γέλια με το αστείο περιστατικό.

Ατρόμητος ο τράγος

Όπως φαίνεται στο βίντεο ο τράγος πλησίασε τους λουόμενους που κάθονται αμέριμνοι στην παραλία, χωρίς να νιώθει κανέναν φόβο.

Εκεί που περπατά χαλαρός στην άμμο, εντοπίζει το ποτήρι με τον καφέ, το πιάνει με τα δόντια του και αρχίζει να το κουνάει για να πιει ό,τι έχει μέσα.

Οι κατσίκες στην Ελλάδα πίνουν freddo!

«Οι κατσίκες στην Ελλάδα, πίνουν freddo», έγραψε ο χρήστης που τράβηξε το βίντεο, με τους ακόλουθούς του να σχολιάζουν πως αν και εκείνοι ήταν κατσίκες, freddo espresso θα έπιναν!

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Top
Enable Notifications OK No thanks