-
Αρχική > Πολιτισμός > Ηχηρές μεταγραφές στον ΓΠΟ Καστοριάς – Μέγα αφιέρωμα

Ηχηρές μεταγραφές στον ΓΠΟ Καστοριάς – Μέγα αφιέρωμα

Το ερυθροκίτρινο συγκρότημα απέκτησε ξένες υψηλού επιπέδου διεθνείς
αθλήτριες, καθώς επίσης και άλλες διεθνείς από την εγχώρια αγορά “κλέβοντας” τις εντυπώσεις κατά την μεταγραφική περίοδο

ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΠΑΙΚΤΡΙΩΝ, ΚΑΘΙΣΤΟΥΝΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α’ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΓΙΑ 5η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ

Με ένα τελείως ανανεωμένο πρόσωπο και με υψηλούς στόχους θα παρουσιαστεί στο φετινό πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Α’ Εθνικής Γυναικών ο ΓΠΟ  Καστοριάς.

Η ομάδα της Καστοριάς η οποία κατάφερε και φέτος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να εξασφαλίσει την τελευταία αγωνιστική την παραμονή της στην κατηγορία, στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής τη νέα σεζόν θα δώσει το παρών της για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Μία χρονιά με πολλές προσδοκίες, φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους. Η  Καστοριά θα παρουσιαστεί, ανανεωμένη, ενισχυμένη με ένα πολύ δυνατό ρόστερ και προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα.

Και όλα αυτά πηγάζουν από την διάθεση και όρεξη δύο ισχυρών παραγόντων που ανέλαβαν φέτος το καλοκαίρι τη νέα διοίκηση. Πρόκειται για τον επιχειρηματία από την Αθήνα, Ανδρέα Γεωργίου και τον Καστοριανό Άκη Τσούκα, τους οποίους συνδέει μία φιλία. Αυτοί οι δύο ισχυροί επιχειρηματίες λοιπόν, μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες τους, πήραν την απόφαση και ανέλαβαν την ομάδα της Καστοριάς, με στόχο να την οδηγήσουν όσο πιο ψηλά μπορούν.

Και όπως φαίνεται από τις πρώτες κινήσεις τους, απέδειξαν ότι μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα πολύ ψηλά.

 

Η πρώτη κίνηση ήταν…

Η συνέχεια στο sentranews.gr

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks