-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ανακάλυψε ότι ο άνδρας της, την κατασκόπευε για 14 χρόνια – «Έβαζε κοριούς κάτω από το κρεβάτι όταν ταξίδευε στο εξωτερικό»

Ανακάλυψε ότι ο άνδρας της, την κατασκόπευε για 14 χρόνια – «Έβαζε κοριούς κάτω από το κρεβάτι όταν ταξίδευε στο εξωτερικό»

Η εμπιστοσύνη είναι η σημαντικότερη παράμετρος όλων των συντροφικών σχέσεων. Ωστόσο όλοι έχουμε νιώσει τη δυσφορία των αμφιβολιών και της καχυποψίας. Η αναδρομή στο ιστορικό αναζήτησης ή στα μηνύματα, είναι ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς τρόπους αναζήτησης ύποπτων στοιχείων του συντρόφου.

Δώρισε νεφρό στην σύζυγό του και ανακάλυψε ότι τον απατά – «Την υποχρέωσα να ομολογήσει την απιστία στους γονείς και τα αδέλφια της»

Ορισμένοι άνθρωποι, όμως, δεν εγκρίνουν καν αυτή την κίνηση. Άλλοι, έχουν φτάσει πολύ πιο μακριά. Φανταστείτε το σενάριο, η ιδιωτικότητά σας να παραβιάζεται για περισσότερο από μια δεκαετία. Τι θα κάνατε αν ανακαλύπτατε ότι ο σύντροφός σας, έχει εγκαταστήσει εξοπλισμό κατασκοπείας στην κρεβατοκάμαρά σας;

Δεδομένου ότι ο άνδρας της λείπει για μεγάλα διαστήματα  από το σπίτι, ήταν καχύποπτος για το τι μπορεί να κάνει η γυναίκα του μόνη της. Για 14 χρόνια την παρακολουθούσε μέσω εξοπλισμού παρακολούθησης που είχε εγκαταστήσει κρυφά στο σπίτι τους. «Έβαλε κοριούς κάτω από το κρεβάτι μας και στο τηλέφωνο. Ενεργοποιούσε το μικρόφωνο και, όποτε ήθελε άκουγε τις συνομιλίες μου», ανέφερε η γυναίκα

Η γυναίκα δεν δεν έκανε καμία απιστία. Πράγμα που σημαίνει ότι, για μια δεκαετία, ο άνδρας της δεν άκουγε παρά μόνο το ροχαλητό της από τη συσκευή παρακολούθησης. Ωστόσο, το μεγαλύτερο πρόβλημά της είναι ότι η γυναίκα συνειδητοποίησε πως, ο άνδρας της ποτέ δεν την εμπιστεύτηκε πραγματικά. «Άρα, ποτέ δεν με πίστεψε όταν του έλεγα ότι μου λείπει, όταν έκλαιγα όταν έφευγε, όταν πετούσα από τη χαρά μου όταν επέστρεφε. Ποτέ δεν πίστεψε τίποτα από όσα του έλεγα», σημείωσε η 40χρονη.

Όταν έμαθε για την παρακολούθηση, μίλησε στην μητέρα της, η οποία, παραδόξως, δεν έδειξε καμία ανησυχία και δεν βρήκε κάτι μεμπτό στις πράξεις του. Αντίθετα, είπε ότι, από τη στιγμή που είναι μια γοητευτική γυναίκα που την προσέχουν οι άνδρες, είναι λογικό ο άνδρας της έχει τις υποψίες του. Με άλλα λόγια, η μητέρα της θεωρεί την ενέργεια του άνδρα «φυσιολογική» και όχι παρανοϊκή.

Για τους λόγους αυτούς, η γυναίκα πλέον θέλει να εγκαταλείψει τον άνδρα της και να διαλύσει τον γάμο της. Κανείς, όμως, από την οικογένειά της δεν τη στηρίζει με αποτέλεσμα, να μην ξέρει και η ίδια πλέον αν είναι σωστή η απόφαση της να φύγει από τον γάμο.

ΕΝΙΚΟΣ

 

Top
Enable Notifications OK No thanks