-
Αρχική > Τοπικά νέα > Άνδρας απάτησε την σύζυγό του και εκείνη έμεινε μαζί του – «Πίστευα ότι θα με συγχωρήσει αλλά κοιμήθηκε με τον καλύτερό μου φίλο»

Άνδρας απάτησε την σύζυγό του και εκείνη έμεινε μαζί του – «Πίστευα ότι θα με συγχωρήσει αλλά κοιμήθηκε με τον καλύτερό μου φίλο»

Λένε ότι, για ένα ζευγάρι, μετά την απιστία δεν υπάρχει γυρισμός. Οι απόψεις διίστανται και η πραγματικότητα δείχνει ότι μπορεί και να μην είναι έτσι. Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις που δείχνουν ότι, ακόμη και όταν ένα ζευγάρι αποφασίσει να προχωρήσει παρακάτω, η σχέση δεν πρόκειται να σωθεί.

Γυναίκα έμαθε για την απιστία του άνδρα της όταν ήταν 8 μηνών έγκυος -«Η ερωμένη του θέλει να είναι φίλοι»

Πριν από εννιά, ένας  άνδρας παντρεύτηκε τη γυναίκα με την οποία είχε σχέση 12 χρόνια. Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, ένα τεσσάρων και ένα οκτώ ετών. Έναν χρόνο μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, ο άνδρας απέκτησε εξωσυζυγική σχέση με μια γυναίκα από τον φιλικό τους κύκλο.

«Είτε ήθελε να με παρασύρει και μένα μαζί της, ή μπορεί να υπέθετε ότι θα χώριζα και εγώ και θα ήμασταν μαζί», εξηγεί ο άνδρας. «Όπως και αν είναι, εγώ ικέτευα τη γυναίκα μου να με συγχωρήσει. Ήθελε διαζύγιο αλλά εγώ με τίποτε. Το ξέρω ότι έμεινε μαζί μου επειδή θα ήταν πολύ δύσκολο να μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά, αλλά εγώ ποτέ δεν έπαψα να ελπίζω ότι θα με συγχωρήσει».

«Μου έβαλε ως όρο να την αφήσω να με απατήσει και εκείνη»

«Ως προϋπόθεση για να μείνουμε μαζί, μου ζήτησε να της δώσω το ελεύθερο να με απατήσει και εκείνη. Ήμουν ανόητος που το δέχτηκα, όμως δεν πίστεψα ότι θα το έκανε στ’ αλήθεια».

ΔΕΝ ήταν εύκολο να ξεπεράσουν την απιστία, όμως πίστεψε ότι η γυναίκα του προσπάθησε πραγματικά να τον συγχωρήσει. Είναι καλοί γονείς, η σχέση τους έχει δυναμώσει και έχουν αγοράσει ένα σπίτι κοντά στους γονείς της. Ο άνδρας πίστεψε πραγματικά ότι η απιστία του ανήκει στο παρελθόν και πως έχει ξεχαστεί. Όμως, πριν από τέσσερις μήνες, η γυναίκα του, του εξομολογήθηκε ότι πήγε με έναν – πρόσφατα χωρισμένο – καλό του φίλο.

 

ΕΝΙΚΟΣ

Top
Enable Notifications OK No thanks