-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ανακάλυψε ότι η γυναίκα του είχε σχέση με τον φίλο του και δεν είναι ο βιολογικός πατέρας της κόρης τους – «Θα τη χωρίσω και θα εγκαταλείψω το παιδί»

Ανακάλυψε ότι η γυναίκα του είχε σχέση με τον φίλο του και δεν είναι ο βιολογικός πατέρας της κόρης τους – «Θα τη χωρίσω και θα εγκαταλείψω το παιδί»

Η ανακάλυψη μιας προδοσίας σε ένα ζευγάρι, οδηγεί σχεδόν πάντα στον χωρισμό. Τι συμβαίνει όταν με τον χωρισμό, πρέπει να αλλάξει ολόκληρη η πραγματικότητα ενός παιδιού;

Ανακάλυψε ότι η γυναίκα του τον απάτησε με κάποιον από το γυμναστήριο και κατέρρευσε – «Δεν είμαι βιολογικός πατέρας της κόρης μου, ένιωσα αηδία»

Ένας άνδρας 32 ετών εδώ και 7 χρόνια είναι παντρεμένος με μία συνομήλικη γυναίκα και έχουν μια κόρη 5 χρονών. «Θα είμαι ειλικρινής, πίστευα ότι ήταν ο έρωτας της ζωής μου», εξομολογείται ο άνδρας.

«Ήθελα να τον δείρω»

Μια μέρα, του τηλεφώνησε ένας φίλος του, ο 32χρονος Jack και ζήτησε να τον δει. O άνδρας παραξενεύτηκε, ειδικά όταν συναντήθηκε με τον Jack και συνειδητοποίησε ότι ήταν αρκετά μεθυσμένος.

Ο μεθυσμένος φίλος του, του ομολόγησε ότι πριν από χρόνια, είχε δεσμό με τη γυναίκα του. Όπως φάνηκε, η παράνομη σχέση τους ακολούθησε λίγο καιρό μετά τον γάμο τους, και κράτησε για χρόνια. «Σε εκείνο το σημείο, έβραζα από θυμό και ήθελα να τον πλακώσω στο ξύλο», περιγράφει ο άνδρας.«Με ικέτευε να μείνω»

Προσπάθησε να συγκρατηθεί, ωστόσο δεν άντεξε και τελικά τον χτύπησε. Μετά την επεισοδιακή συνάντηση με τον φίλο του, ο άνδρας πήγε κατευθείαν στο σπίτι του, για να μιλήσει με τη γυναίκα του. Εκείνη άρχισε να κλαίει και παραδέχτηκε τη σχέση με τον φίλο του άνδρα της.

Το τεστ έδειξε ότι δεν ήταν αυτός ο βιολογικός πατέρας του παιδιού. Ήταν έτοιμος να εκραγεί από θυμό. «Κάθε φορά που κοιτούσα το παιδί, θυμόμουν την ταπείνωση και την οργή. Δεν θέλω να μεγαλώνω άλλο αυτό το παιδί»,  αποκάλυψε ο άνδρας.

Ο άνδρας ελπίζει μια μέρα να μπορέσει να δημιουργήσει μια οικογένεια και να αποκτήσει το δικό του παιδί. Όλα αυτά, τα είπε στη γυναίκα του, όταν της ανακοίνωσε ότι θα τη χωρίσει και θα αφήσει και την κόρη της. Εκείνη τον κατηγόρησε ότι είναι άκαρδος που εγκαταλείπει το παιδί του.

«Της ξεκαθάρισα ότι δεν πρόκειται να μείνω», περιγράφει ο άνδρας. Ωστόσο, εξακολουθεί να αναρωτιέται αν η εγκατάλειψη και της κόρης ήταν λάθος του.

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks