-
Αρχική > Τοπικά νέα > Είναι έξαλλη με τον άνδρα της και σκέφτεται να χωρίσει -«Θέλει να χτίσουμε ένα σπίτι για τις τεμπέλες αδελφές του με τα χρήματα που κληρονόμησα από τους γονείς μου»

Είναι έξαλλη με τον άνδρα της και σκέφτεται να χωρίσει -«Θέλει να χτίσουμε ένα σπίτι για τις τεμπέλες αδελφές του με τα χρήματα που κληρονόμησα από τους γονείς μου»

Η διαχείριση των οικονομικών είναι ένα συχνό σημείο προστριβών ανάμεσα σε ζευγάρια. Πολύ περισσότερο, όταν τα χρήματα είναι να δοθούν στην οικογένεια του ενός από τους συντρόφους, τότε οι εντάσεις γίνονται σχεδόν αναπόφευκτες.

Εάν τα πεθερικά σας δεν σας συμπαθούν, συνήθως θα εμφανίσουν αυτές τις 8 συμπεριφορές
Μια 50χρονη γυναίκα είναι παντρεμένη μ’ έναν 52χρονο εδώ και 31 χρόνια. Πριν από περίπου δύο χρόνια, το ζευγάρι αγόρασε μια έκταση από τα πεθερικά του.

Ξεκίνησαν να χτίζουν το σπίτι των ονείρων τους, αγόρασαν και αγελάδες. Η γυναίκα μαζί με τον σύζυγό της, έχουν αναλάβει και τη φροντίδα των γονιών και της μιας αδελφής του άνδρα της, η οποία έχει σύνδρομο Down, τη στιγμή που κανείς άλλος δεν ήταν πρόθυμος να τους φροντίσει.

O άνδρας της δεν βοήθησε όταν φιλοξενούσαν τα πεθερικά του – «Τώρα που έρχονται οι γονείς του ξεκαθάρισα ότι δεν θα κάνω τίποτα»
“Νομίζουν ότι τους χρωστάμε”
Η γυναίκα πιστεύει ότι πρέπει να βοηθάμε τους αγαπημένους μας και γι’ αυτό άλλωστε δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη, τα πεθερικά της να μείνουν μαζί τους, στο σπίτι τους.

«Πιστεύω ωστόσο, ότι η οικογένειά του είναι θυμωμένη μαζί μας, και κατά κάποιον τρόπο, πιστεύουν ότι τους χρωστάμε κάτι, επειδή η έκταση της γης είναι δική μας», εξηγεί.

Θέλει να διακόψει κάθε σχέση με τα πεθερικά της – «Θεωρούν ότι ο άνδρας μου είναι μηχανή που βγάζει λεφτά και πρέπει να τους χρηματοδοτεί»
«Επίσης, για τον ίδιο λόγο, ο άνδρας μου πιστεύει ότι είναι αναγκασμένος να φροντίζει και τις άλλες αδελφές του, οι οποίες δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα, εκτός από το ότι έχουν χαμηλή νοημοσύνη».

Τα παραπάνω, μας οδηγούν στο σήμερα: Πρόσφατα, η γυναίκα κληρονόμησε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό από τους γονείς της, όμως δεν είπε τίποτα στον άνδρα της για το ύψος του ποσού.

Μάλωσε με τον άνδρα της μπροστά στα πεθερικά – «Μου είπε ότι δεν έχω να κάνω τίποτα στο σπίτι με τα παιδιά»
“Γιατί να πληρώσω εγώ το σπίτι που θέλουν να μείνουν οι τεμπέλες οι αδελφές του;”
Ο άνδρας της έχει θυμώσει που δεν του αποκαλύπτει τα πάντα, ενώ δεν έχει πρόσβαση στον λογαριασμό με τα κληρονομημένα χρήματα.

Ο άνδρας της, της ζητά να δώσει χρήματα από την κληρονομιά της, για να χτίσουν ένα σπίτι για τις αδελφές του. Έτσι, λέει, θα γλιτώσουν από το ενοίκιο και δεν θα είναι αναγκασμένες να ζουν σε διαμέρισμα.

Η κουνιάδα της έριχνε μπηχτές για την επιστροφή της στην δουλειά μετά την γέννα – «Εγώ δεν θέλω να αλλάζω πάνες όλη μέρα»
«Θέλει να τους πληρώσουμε τους φόρους ιδιοκτησίας και την ασφάλεια, γιατί αυτές δεν έχουν τα χρήματα, αλλά θ’ αγοράσουν μόνες τους τα απαραίτητα», εξηγεί η γυναίκα.

Δεν θέλει να τις χρεώσει με ενοίκιο. Το ερώτημα μου είναι:

Είναι έγκυος και ελπίζει να γεννήσει αγόρι – «Αν κάνω κορίτσι, η πεθερά μου θέλει το παιδί να πάρει το όνομα της μακαρίτισσας της κουνιάδας μου»
«Γιατί πρέπει να δώσω τα χρήματα που μου άφησαν οι γονείς μου και απέκτησαν με τόσο κόπο, για να έχουν ένα ολοκαίνουργιο σπίτι οι τεμπέλες, οι αδελφές του άνδρα μου και να γλιτώσουν και τα έξοδα;».

«Πιστεύω ότι τα χρήματα αυτά μου ανήκουν και ότι δεν πρέπει να τα ξοδέψω στην οικογένειά του. Θέλω να βάλω το μεγαλύτερο μέρος σε λογαριασμό για τα παιδιά μου. Για να είμαι ειλικρινής, σκέφτομαι να πάρω τα χρήματα της κληρονομιάς, να χωρίσω και να ζήσω ευτυχισμένη τη ζωή μου».

Θύμωσε επειδή η κουνιάδα της άλλαξε το όνομα του παιδιού που υιοθέτησε – «Του έδωσε το ίδιο με τον γιο μου»
Τώρα, η γυναίκα αναρωτιέται αν, το γεγονός ότι δεν θέλει να βοηθήσει την οικογένεια του συζύγου της με τα χρήματα από την κληρονομιά, την κάνει την κακιά της ιστορίας.

Είναι έξαλλη με τον άνδρα της και σκέφτεται να χωρίσει -«Θέλει να χτίσουμε ένα σπίτι για τις τεμπέλες αδελφές του με τα χρήματα που κληρονόμησα από τους γονείς μου»

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks