-
Αρχική > Τοπικά νέα > Υπογράφουμε ηλεκτρονικά για να δοθούν τα Ψαράδικα στους πολίτες της Καστοριάς για κοινοτικό χώρο πολιτισμού

Υπογράφουμε ηλεκτρονικά για να δοθούν τα Ψαράδικα στους πολίτες της Καστοριάς για κοινοτικό χώρο πολιτισμού

Αγαπημένοι μας,
μετά από τον συγκινητικό τρόπο που αγκαλιάσετε τη δράση μας, εκτός από απέραντη χαρά, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε για την στήριξη σας.
Η παρουσία σας έκανε τη λέξη «συλλογικότητα» να πάρει σάρκα και οστά. Η κοινότητα μετουσιώνει τη νοσταλγία και τη θλίψη, που ένιωσε αρχικά μια μικρότερη ομάδα, σε όραμα που μοιράζονται πολλοί! Και όλο και περισσότεροι ( 27 σύλλογοι, ομάδες και φορείς, ως τώρα ), ενώνονται στην  κοινή προσπάθεια για τη νομιμοποίηση πρωτίστως και στη συνέχεια την παραχώρηση των Ψαράδικων στην κοινότητα μας, δηλαδή στον καθένα από εμάς, που, είτε ομαδικά, είτε ατομικά θα έχει έναν χώρο να εκφραστεί καλλιτεχνικά.
Αυτό που βιώσαμε όλοι μαζί την Κυριακή, ήταν η αφετηρία μιας διαδρομής που θα επιδιώξουμε να έχει αίσιο αποτέλεσμα. Η δράση δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς το υλικό της θα προβληθεί  μέσα στο Νοέμβριο στο Goethe – Institut Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια των workshops  του Tale of X Cities κερδίζοντας μεγάλη προβολή, που ήταν κι ένας από τους στόχους μας.
Μέχρι τότε μαζεύουμε περισσότερες υπογραφές, τώρα μπορείτε, όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη, να υπογράψετε και ηλεκτρονικά στο  secure.avaaz.org
Θα συνεχίσουμε να ενημερωνόμαστε και να σας ενημερώνουμε για οποιαδήποτε εξέλιξη. Θα σας καλέσουμε να συναντηθούμε, να κουβεντιάσουμε και να οραματιστούμε. Θα έχετε σύντομα νέα μας!
Με εκτίμηση
Στέλλα Μπούρου 
Αθηνά Κιορπελίδου 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks