Υλικά:
4 φιλέτα στήθος κοτόπουλου
4 λιαστές ντομάτες
1 σκελ. σκόρδο
1/2 φλ. ελαιόλαδο
1/2 φλ. ξίδι βαλσάμικο
1/2 φλ. σάλτσα σόγιας
1/2 κ.γ. ρίγανη
1 κ.σ. μέλι θυμαρίσιο
Εκτέλεση:
Απλώνουμε τα φιλέτα στον πάγκο εργασίας και τα χτυπάμε καλά να πλατύνουν. Βάζουμε στο μπλέντερ το σκόρδο, το ελαιόλαδο, τις λιαστές ντομάτες, το ξίδι, τη σόγια, το μέλι, τη ρίγανη, και τρίβουμε αρκετό πιπέρι. Τα χτυπάμε να γίνουν κρέμα. Περιχύνουμε τα φιλέτα με τη μαρινάδα και τα αφήνουμε στο ψυγείο από 4 ώρες έως και μία νύχτα. Τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 25 λεπτά.
ΕΝΙΚΟΣ