-
Αρχική > πρωτοσέλιδα > Χτύπησε το πρώτο κουδούνι για τον μαθητόκοσμο της Καστοριάς – Εφημερίδα Καστοριανή Εστία – Δώρα Κωτσοπούλου (φωτογραφίες ) 

Χτύπησε το πρώτο κουδούνι για τον μαθητόκοσμο της Καστοριάς – Εφημερίδα Καστοριανή Εστία – Δώρα Κωτσοπούλου (φωτογραφίες ) 

Θεοδώρα Κωτσοπούλου

Νεανική νότα, ελπίδας και αισιοδοξίας, έδωσαν οι χιλιάδες  του μαθητοκοσμου μαθητές που πλημμύρισαν την πεσμένη Τετάρτη 11 του μηνός τα δημοτικά, νηπιαγωγεία, γυμνάσια και λύκεια.

Το πρώτο κουδούνι της φετινής χρόνιας ακούστηκε  σε όλα τα σχολεία της Καστοριάς σημαίνοντας έτσι   και την έναρξη του νέου εκπαιδευτικού έτους.

Σύμφωνα με τον προϊστάμενο  της Β’ βάθμιας εκπαίδευσης Καστοριάς κ. Αναστάσιο Ξανθόπουλο  όλα είναι έτοιμα, τόσο από μεριάς εκπαιδευτικών, όσο και από σχολικών  μονάδων , οι οποίες  μάλιστα ήταν έτοιμες από τη λήξη των μαθημάτων του περασμένου διδακτικού έτους. Επίσης, υπάρχει επάρκεια διδακτικού προσωπικού ολων των  σχολικών μονάδων του νομού Καστοριάς και όπως επισήμανε ο κ. Ξανθοπουλος  στην εφημερίδα ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΗ  ΕΣΤΙΑ    από την πρώτη ημέρα του Αγιασμού δόθηκε κανονικά το πρόγραμμα της νέας σχολικής χρονιάς μαζί με τα βιβλία των μαθητών/ τριων.

«Είμαστε έτοιμοι  και ξεκινάμε  με τους καλύτερους οιωνούς» δήλωσε ο Προϊστάμενος  Β’ βάθμιας εκπαίδευσης Καστοριάς, ευχόμενος και αυτός με την σειρά του στα παιδιά μια καλή σχολική χρονιά, στους εκπαιδευτικούς δύναμη και αφοσίωση στο εκπαιδευτικό τους έργο και στους γονείς να είναι δίπλα στα παιδιά σε όλη τη διάρκεια του διδακτικού έτους.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks