-
Αρχική > Διεθνή > Αληθινή ιστορία : Έκανε τεστ DNA για πλάκα και έπαθε σοκ με τα αποτελέσματα – «Ανακάλυψα ότι μεγαλώνω τον γιο ενός αγνώστου»

Αληθινή ιστορία : Έκανε τεστ DNA για πλάκα και έπαθε σοκ με τα αποτελέσματα – «Ανακάλυψα ότι μεγαλώνω τον γιο ενός αγνώστου»

Μια μητέρα μοιράζεται το σοκ που βίωσε όταν, έκανε «για πλάκα» ένα τεστ DNA και δεν πίστευε στα μάτια της με τα αποτελέσματα.

Τα 8 προειδοποιητικά σημάδια που μαρτυρούν ότι ένας άνδρας θα είναι κακός σύντροφος

Η Donna Johnson ο σύζυγός της, Vanner, και τα δύο αγόρια τους, Vanner Jr, 18 ετών και ο  Tim, 12 ετών, αποφάσισαν να κάνουν τεστ DNA. Ήταν μια παρορμητική απόφαση. Ήθελαν ν’ ανακαλύψουν περισσότερα για το γενεαλογικό τους δέντρο.Το ζευγάρι προσπαθούσε να καταλάβει τι μπορεί να σήμαινε το αποτέλεσμα που έλεγε ότι, πατέρας του μικρότερου γιο του, είναι κάποιος άγνωστος. Η γυναίκα πάσχιζε να βγάλει μια άκρη μέχρι που είχε «μια στιγμή διαύγειας». Τότε, κατάλαβε ότι είχε γίνει λάθος στην κλινική της εξωσωματικής.

Ο Vanner και η Donna, από την πόλη Salt Lake, στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών, γνωρίστηκαν στο λύκειο και, το 2003, παντρεύτηκαν. Το ζευγάρι απέκτησε τον πρώτο του γιο, τον Vanner Jr., και λαχταρούσε να αποκτήσει και ένα δεύτερο παιδί. H κήλη όμως που είχε αποκτήσει και το χειρουργείο στο οποίο είχε υποβληθεί η γυναίκα, της προκάλεσαν πρόβλημα, κάνοντας αδύνατη μια δεύτερη σύλληψη με φυσικό τρόπο. Το 2007 έκαναν μια προσπάθεια για εξωσωματική.

«Τα αδέλφια δεν έμοιαζαν αλλά δεν με προβλημάτισε ποτέ»

Η πρώτη προσπάθεια απέτυχε, όμως προσπάθησαν και δεύτερη φορά το ίδιο καλοκαίρι και τα κατάφεραν. Τον Αύγουστο του 2008 γεννήθηκε ο γιος τους και η Donna λέει ότι ένιωθε πως ήταν «θαύμα». Τα αδέλφια δεν μοιάζουν μεταξύ τους αλλά αυτό δεν προβλημάτισε ποτέ την Donna,αφού τα περισσότερα αδέλφια δεν μοιάζουν.

Ο Vanner Jr., συγκεκριμένα, έχει τα μπλε μάτια και τα ξανθά μαλλιά του πατέρα του, ενώ ο Tim είχε πάρει τα σκούρα μαλλιά της Donna και ήταν πιο γεροδεμένος.

Τεστ προσωπικότητας: Αυτό που βλέπετε πρώτα στην εικόνα αποκαλύπτει τις βαθύτερες επιθυμίες σας

Ύστερα από έξι εβδομάδες, τα αποτελέσματα ήταν έτοιμα και επρόκειτο να τους αλλάξουν τη ζωή για πάντα. Η Donna εξηγεί ότι η άρνηση μετατράπηκε σε φόβο, με τους γονείς να προσπαθούν να καταλάβουν ποιος θα μπορούσε να είναι ο βιολογικός πατέρας του Tim και αν θα είχε το δικαίωμα να τον πάρει.

Ένας δικηγόρος επιβεβαίωσε στο ζευγάρι ότι, νομικά δεν άλλαζε τίποτε και πως ο Vanner εξακολουθούσε να είναι ο πατέρας του παιδιού.

Για την Donna ήταν πολύ δύσκολο να βλέπει τον Vanner να προσπαθεί ν’ αποδεχτεί το γεγονός ότι ο Tim δεν ήταν βιολογικό του παιδί. Όπως εξηγεί η ίδια, η συμπεριφορά του απέναντι  στον Tim δεν άλλαξε, αλλά εκείνη μπορούσε να καταλάβει ότι ήταν σοκαρισμένος. Όσο το ζευγάρι πάσχιζε ν’ αποδεχτεί το συνταρακτικό νέο, η Donna εξομολογείται ότι έπεφτε σε κατάθλιψη, αδυνατώντας να συγκεντρωθεί στη δουλειά της, ως δασκάλα.

«Ήθελε να γνωρίσει τον βιολογικό του πατέρα»

Για να καταφέρουν να διαχειριστούν την αποκάλυψη αυτή, οι γονείς συμβουλεύτηκαν ειδικό. Η Donna αποφάσισε ν’ αποκαλύψουν στον Tim την αλήθεια όταν θα γινόταν 12 ετών, καθώς θεωρούσαν ότι αν περίμεναν μέχρι να ενηλικιωθεί, θα ήταν αργά.

Τον Οκτώβριο του 2020, ο Vanner βγήκε με τον Tim για παγωτό και για να του πει πως δεν είναι ο ίδιος ο βιολογικός του πατέρας. Όταν επέστρεψαν, η Donna υποδέχτηκε τον μικρό της γιο με μια ζεστή αγκαλιά.

Ό άνδρας της είπε ότι το παιδί δεν είπε τίποτα, μόνο ότι και εκείνος τους αγαπάει. Ο Vanner έλεγε στη Donna όσα συνέβησαν, εξηγώντας ότι ο Tim ήθελε λίγο χρόνο να «χωνέψει» τα νέα. Μετά, το παιδί είπε ότι θα ήθελε να μοιάσει στον Vanner.

Η Donna εξηγεί ότι, ο Tim χειρίστηκε το θέμα με «υποδειγματική ωριμότητα», όπως και ο μεγάλος του αδελφός. Μετά από λίγες εβδομάδες, ο Tim είπε στους γονείς του ότι θέλει να γνωρίσει τον βιολογικό του πατέρα.

Η Donna και ο Vanner σεβάστηκαν την επιθυμία του παιδιού, όμως, όπως είναι λογικό, ανησύχησαν σχετικά με την έκβαση αυτής της συνάντησης. Χρησιμοποιώντας ένα άλλο τεστ DNA, διαφορετικής εταιρείας, βρήκαν μια γυναίκα που λογικά ήταν βιολογική θεία του Tim.

Μετά από περισσότερη έρευνα, το ζευγάρι ανακάλυψε ένα ιστολόγιο στο οποίο έγραφε ο αδελφός της γυναίκας, ένας άνδρας με το όνομα Devin McNeil, κάτοικος του Κολοράντο, που απέχει οκτώ ώρες από την πόλη όπου ζει η οικογένεια.

«Ένα τηλεφώνημα και θα άλλαζε η ζωή μας»

Ανακάλυψαν τον αριθμό του και ήξεραν ότι, με έναν τηλεφώνημα, θα μπορούσε ν’ αλλάξει η ζωή τους. Η Donna και ο Vanner ωστόσο, σεβάστηκαν την επιθυμία του Tim και επικοινώνησαν με τον Devin τον Μάρτιο του 2021. Ο Vanner και ο 47χρονος Devin μίλησαν τηλεφωνικά. Ενώ στην αρχή ήταν διστακτικός, αποφάσισε να κάνει το τεστ.

Η Donna εξηγεί ότι επικοινώνησε με τον Devin και τη γυναίκα του, την Kelly, 46 ετών. Η συζήτηση της προκάλεσε άγχος. Είπε όμως, ότι είναι ένα εξαιρετικό ζευγάρι και έγινε σαφές ότι, η Donna και ο Vanner δεν εγείρουν καμία αξίωση. Τα δύο ζευγάρια συμφώνησαν ότι δεν πρόκειται να επιδιώξουν καμία επιμέλεια, αφού όλοι ήξεραν τον Vanner ως πατέρα του Tim.

To μόνο που ήθελαν, ήταν ν’ ανακαλύψουν πως συνέβη αυτό και ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη κίνηση.

Πριν από 14 χρόνια, τα δύο ζευγάρια ήταν στην ίδια κλινική εξωσωματικής γονιμοποίησης. Η Donna υπεβλήθη σε ανάκτηση ωαρίων ενώ η Kelly έκανε εμφύτευση εμβρύου για ν’ αποκτήσει τον Talon, τον μεγάλο της γιο. Τα τεστ DNA επιβεβαίωσαν ότι ο Devin ήταν ο πατέρας του Tim, πράγμα που σημαίνει ότι το σπέρμα του Vanner δεν ανταλλάχθηκε, αλλά αντ’ αυτού, χρησιμοποιήθηκε το σπέρμα του Devin και για τα δύο έμβρυα.

Οι οικογένειες γνωρίστηκαν τον Ιούνιο του 2021, και η Donna εξομολογήθηκε πως ήταν «σουρεαλιστικό» που αγκαλιάστηκε με τον άγνωστο με τον οποίο «δημιούργησε το παιδί της».

Όσο όμως, ο Vanner Jr και ο  Tim άρχισαν να παίζουν με τα παιδιά του Devin και της Kelly, τους Talon, 15 ετών, Paxton, 10 ετών και Londyn, 8 ετών, το άγχος της καταλάγιασε. Πριν φύγουν, ο Vanner ζήτησε από τον Tim να βγάλουν μια φωτογραφία με τον Devin. O Tim είπε πως ήθελε και τον πατέρα του στη φωτογραφία. Η  Donna με το ζόρι συγκράτησε τα δάκρυά της. Οι δύο οικογένειες διατηρούν επαφή, τηλεφωνιούνται, ανταλλάζουν μηνύματα και έχουν συναντηθεί αρκετές φορές. Το 2022, άσκησαν αγωγή κατά της κλινικής.

ΕΝΙΚΟΣ

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks