-
Αρχική > Απόψεις > Οταν η ποιότητα , η νοστιμιά και η γεύση συναντά την Roma Pizza (φωτογραφίες )

Οταν η ποιότητα , η νοστιμιά και η γεύση συναντά την Roma Pizza (φωτογραφίες )

Αν περνάτε από την νότια παραλία της  Καστοριάς, σας προτείνουμε να κάνετε μια γευστική στάση στη Roma Pizza φυσικά και τα  ίδια τα βήματα σας θα τα οδηγήσει  η μυρωδιά πίτσας που μόλις ξεφουρνίστηκε η οποία  φτάνει  από άκρη  σε άκρη του νομού Καστοριάς  και όχι μόνο..

Ο μικρός ναός αυθεντικής νοστιμιάς θα σε ταξιδέψει γευστικά στην ελληνική, την μεσογειακή και την ιταλική κουζίνα. Η ομάδα της Roma Pizza δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα  στην ποιότητα των προϊόντων που προσφέρει. Έτσι, όλα τα υλικά είναι φρέσκα και υγιεινά.

Τα στοιχείο που χαρακτηρίζουν  τη Roma Pizza  είναι η πρωτιά στην ποικιλία γεύσεων, ενώ η φιλοσοφία  είναι ο συνδυασμός της ιταλικής και ναπολιτάνικης κουζίνας με ελληνικά στοιχεία, όμως εκείνο που κάνει ξεχωριστή την πιτσαρία  είναι ότι εδώ  συναντάς την υψηλή  ποιότητα ,την  νοστιμιά και την ακαταμάχητη  γεύση  με τις απεριόριστες πίτσες .

Η  Roma Pizza  σας περιμένει να γνωρίσετε τα γευστικά της  πιάτα. με Φρέσκα υλικά και  τη χειροποίητη καναδέζικη φρέσκια της  ζύμη.

Μπορείτε να τα συνοδεύσετε με μια μεγάλη ποικιλία  από νόστιμες σαλάτες, ορεκτικά και μια σειρά ακόμη εκλεκτών εδεσμάτων.

Οι ιδιοκτήτες της πιτσαρίας  παρακινημένοι από τη μεγάλη τους αγάπη για γνήσια πίτσα, παρέχουν μια ευρεία γκάμα εκλεκτών εδεσμάτων.

Εκτός από πίτσα και ζυμαρικά παρέχουμε πλήρες  χάμπουργκερ ,εκείνο όμως  που ξεχωρίζει για την  μοναδική του  γεύση  είναι το   κλάπ γύρος,  ιδιαίτερα είναι και τα παιδικά σάντουιτς, τα  μενού για  γενέθλια τα οποία περιέχουν μέσα  κοτομπουκιές η πίτσα και μάλιστα προσφέρουμε και  ένα  ακόμη πακέτο  ολόκληρο δώρο.

Την επόμενη φορά που θα μαζευτείτε σπίτι με την παρέα, θα κάνετε τραπέζι ή απλά θέλετε   πίτσα, η λύση  είναι μια η  Roma Pizza

.Επιλογές εξυπηρέτησης: Φαγητό στον χώρο ·Φαγητό σε πακέτο  Παράδοση χωρίς επαφή.

 

📍 Μεγάλου  Αλεξάνδρου 113, Καστοριά
☎️  24670 22235- 2467Ο 23225
📧 romapizzakastoria@gmail.com

Θεοδώρα Κωτσοπούλου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks