-
Αρχική > Ελλάδα > Έχω καρκίνο στο πάγκρεας – Εάν παρατηρήσετε αυτό το σύμπτωμα, ελέγξτε το αμέσως» – Η εξομολόγηση 44χρονης μητέρας για την «μάχη» που δίνει με την ασθένεια

Έχω καρκίνο στο πάγκρεας – Εάν παρατηρήσετε αυτό το σύμπτωμα, ελέγξτε το αμέσως» – Η εξομολόγηση 44χρονης μητέρας για την «μάχη» που δίνει με την ασθένεια

Το Νο1 σημάδι του καρκίνου του πνεύμονα που οι περισσότεροι αγνοούν, σύμφωνα με ογκολόγους

Η 44χρονη μητέρα σε μονογονεϊκή οικογένεια που μάχεται με τον καρκίνο του παγκρέατος προτρέπει τους άλλους να είναι σε επαγρύπνηση για συμπτώματα της θανατηφόρας νόσου. Η Claire Blair διαγνώστηκε με την ασθένεια τον Σεπτέμβριο του 2022, 6 μήνες μετά την πρώτη της επίσκεψη στον γιατρό της με συμπτώματα.

Η βιταμίνη που μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη, σύμφωνα με μελέτη

Τώρα, η διοικητική συντονίστρια από το Inverkeithing στο Fife της Σκωτίας, μοιράζεται τα πρώιμα συμπτώματα της με την ελπίδα ότι άλλοι άνθρωποι μπορούν να λάβουν έγκαιρη διάγνωση.

Πρώιμα συμπτώματα του καρκίνου του παγκρέατος: Η ιστορία της Claire

Η έγκαιρη διάγνωση παίζει σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση του καρκίνου του παγκρέατος. Η ιστορία της Claire αποτελεί ένα σημαντικό παράδειγμα για το πόσο ύπουλα μπορεί να εμφανιστούν τα πρώιμα συμπτώματα αυτής της σοβαρής νόσου.

«Πήγα πρώτα στον γιατρό τον Μάρτιο του 2022, καθώς εκείνη την περίοδο είχα κάποια συμπτώματα», θυμάται η Claire. «Έχανα βάρος πολύ γρήγορα. Ακολουθούσα το πρόγραμμα διατροφής Slimming World, αλλά ακόμα και αν έτρωγα ανθυγιεινά για μια ολόκληρη εβδομάδα, συνέχιζα να χάνω πολύ βάρος κάθε εβδομάδα».

 

ΕΝΙΚΟΣ

Πηγή φωτογραφίας: freepik

Top
Enable Notifications OK No thanks