-
Αρχική > Τοπικά νέα > Μαρία Αντωνίου στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος (Φωτογραφίες )

Μαρία Αντωνίου στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος (Φωτογραφίες )

Στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτοςπου πραγματοποιήθηκαν στην Π.Ε. Καστοριάς παρέστη η Βουλευτής Ν.Δ. Καστοριάς Μαρία Αντωνίου.

Ειδικότερα, η κ. Αντωνίου παραβρέθηκε το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2024, στην υποδοχή της Τιμίας Κάρας της Οσίας Σοφίας της Κλεισούρας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος Καστοριάς και στο Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκεχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλινίκου.

Την Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2024, η Μαρία Αντωνίου παρέστη στην Επιμνημόσυνη Δέηση και την κατάθεση στεφάνων για τα θύματα της Μικρασιατικής Καταστροφήςστο Μνημείο των Πεσόντων Ηρώων, στην Πλατεία Μακεδονομάχων.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, η κ. Αντωνίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Στεκόμαστε με σεβασμό και υποκλινόμαστε με τιμή στα χιλιάδες θύματα της πρωτοφανούς αυτής θηριωδίας που πότισαν με το αίμα τους τη μικρασιατική γη, τις χιλιάδες αθώες ψυχές που ζητούν δικαίωση και μας υπενθυμίζουν το χρέος μας απέναντί τους:Να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την προάσπιση των εθνικών μας συνόρων, των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, της δημοκρατίας και της ελευθερίας της πατρίδας μας».

 

Top
Enable Notifications OK No thanks