-
Αρχική > Συνταγές > Λικέρ αμπαρόριζας..

Λικέρ αμπαρόριζας..

.

Ένα κιλό ρετσίνα και 700 γραμμάρια ζάχαρη ανακατεύουμε καλά να λιώσει η ζάχαρη και αφού λιώσει έχουμε μαζέψει 80 φύλλα αρμπαρόριζα τα πλένουμε και τα στεγνώνουμε σε μια αποροφητική πετσέτα.

Τα σκεπάζουμε και την άλλη μέρα βάζουμε τα φύλλα στην ρετσίνα ανακατεύουμε καλά πάλι και ανα δύο μέρεςκουνάμε το βάζο. Σε 20 μέρες είναι έτοιμο στραγγίζουμε τα φύλλα και για πιο σίγουρα περνάμε κι από τούλι είναι έτοιμο για κέρασμα.

 

Top
Enable Notifications OK No thanks