-
Αρχική > Τοπικά νέα > Προσέλαβε ντετέκτιβ για να παρακολουθεί την αρραβωνιαστικιά του – «Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτά που ανακάλυψε, μου ράγισε η καρδιά»

Προσέλαβε ντετέκτιβ για να παρακολουθεί την αρραβωνιαστικιά του – «Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτά που ανακάλυψε, μου ράγισε η καρδιά»

Ένας άνδρας εξηγεί ότι, έπειτα από κάποιες υποψίες που είχε για την αρραβωνιαστικιά του, αποφάσισε να προσλάβει ιδιωτικό ντετέκτιβ για να την παρακολουθήσει στις διακοπές της. Η σύντροφός της πηγαίνει διακοπές κάθε χρόνο με τις φίλες της, και εκείνος, είχε ένα προαίσθημα ότι κάτι δεν πάει καλά.

Ομολογεί ότι, αν και ένιωθε «υπερβολική ντροπή» που κατέφυγε στον ντετέκτιβ, οι υπόνοιές του επαληθεύτηκαν και τώρα αναρωτιέται πώς πρέπει να προσεγγίσει την κατάσταση.

Γράφοντας το πρόβλημά του στο κοινωνικό δίκτυο Reddit, ο άνδρας ζητούσε συμβουλές σχετικά με το πώς να μιλήσει στην σύντροφό του, αφού πλέον «δεν θέλει να είναι μαζί της».

Έγραψε: «Με την αρραβωνιαστικιά μου, είμαστε μαζί για πέντε χρόνια. Κάθε χρόνο πηγαίνει διακοπές μόνο με τις στενές φίλες της.  Κάτι δεν μου άρεσε μ’ αυτά τα ταξίδια.

Ίσως οι ανεπαίσθητες αλλαγές στη συμπεριφορά της ή οι μυστικές συζητήσεις που άκουγα από πίσω μου».

ΕΝΙΚΟΣ

 

Top
Enable Notifications OK No thanks