Σωταρισα καλά το κρέας (μοσχαράκι ποντίκι)πρόσθεσα δυο κρεμμύδια ψιλοκομμένα τρεις εκ.σκορδο.έσβησα με ένα μικρό ποτήρι κρασί.αφησα να εξατμιστεί το αλκοόλ έβαλα πελντε ντομάτα φρέσκια μια πρέζα ζάχαρη πιπέρι κανέλα μοσχοκάρυδο μπαχάρι λίγο γαρίφαλο.δυο φύλλα δάφνη.άφησα λίγο στη φωτιά να ανακατευθούν τα αρώματα.πρόσθεσα ζεστό νερό και έβρασε σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά το αλάτι προς το τέλος. καθάρισα τα κρεμμυδάκια τα έβαλα σε λεκάνη με νερό (1 κ.κρεας και 2 κ.κρεμμυδακια)όταν το κρέας είχε μαλακώσει πρόσθεσα τα κρεμμυδάκια και αλάτι δεν ανακατεύω για να μην λιώσουν τα κρεμμύδια.κουναω την κατσαρόλα.15 λεπτά περίπου πριν το τέλος πρόσθεσα μισό ποτήρι του κρασιού ξύδι.λουκούμι εγεινε μοσχοβολαει το σπίτι καλή Κυριακή
Χρυσούλα Καλλωνη