-
Αρχική > Διεθνή > Χρονοταξιδιώτης» αποκαλύπτει πότε θα εμφανιστούν εξωγήινοι – Και δεν είναι μακριά η ημερομηνία

Χρονοταξιδιώτης» αποκαλύπτει πότε θα εμφανιστούν εξωγήινοι – Και δεν είναι μακριά η ημερομηνία

Δεν είναι και πολύ ευχάριστα τα νέα…

Δημήτρης Δρίζος

Αν αναρωτιόσαστε πότε οι εξωγήινοι θα μπορούσαν επιτέλους να εμφανιστούν στη Γη, είστε τυχεροί – καθώς αυτός αυτοαποκαλούμενος χρονοταξιδιώτης πιστεύει ότι γνωρίζει την ακριβή ημερομηνία.

Ο «χρονοταξιδώτης» πραγματοποίησε κβαντικό άλμα – που παραδόξως ισχυρίζεται ότι είναι «από το έτος 2671» – και αποφάσισε να αποκαλύψει πότε πρέπει να κυκλώσουμε στα ημερολόγιά μας την ημερομηνία.

Ο Eno Alaric, πιο γνωστός ως @radianttimetraveler στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει αποκτήσει 900.000 οπαδούς μοιράζοντας τις θεωρίες του για το τι θα μπορούσε να εκτυλιχθεί στο μέλλον.

Από τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο που υποτίθεται ότι ξεκίνησε και δίδυμοι πλανήτες έπεσαν στη Γη, έχει προβλέψει αρκετά τρελά πράγματα μέχρι στιγμής – αλλά ευτυχώς, δεν έχουν πραγματοποιηθεί.

Σε ένα βίντεο που ανέβηκε στο TikTok, ο Alaric ισχυρίστηκε ότι μας απομένουν μόνο μερικές μέρες με ραδιοκύματα χωρίς εξωγήινους.

Έγραψε στη λεζάντα του ανατριχιαστικού κλιπ: “Τρελά γεγονότα έρχονται σύντομα…”

«Και ακόμη περισσότερο χάος θα ξεσπάσει μετά από αυτό», σύμφωνα με το TikToker.

Συνέχισε ισχυριζόμενος ότι ο Ήλιος «θα εκπέμψει μια σπάνια ενέργεια» στις 23 Οκτωβρίου, η οποία υποτίθεται ότι θα επιτρέψει στους ανθρώπους να δουν πώς περνούν, προσθέτοντας ότι αυτό θα «συμβαίνει καθημερινά για τρεις μήνες».

Θα είναι επίσης ένας πολυάσχολος μήνας τον Νοέμβριο, καθώς ο Alaric πιστεύει ότι πρόκειται να γίνει μια τεράστια ανακάλυψη.

«12 Νοεμβρίου: Βρέθηκε ένα εξωγήινο τεχνούργημα θαμμένο στην Ανταρκτική, περιέχει μια μυστηριώδη ασθένεια», συνέχισε.

«Αυτή η ασθένεια είναι πολύ μεταδοτική και εξαπλώνεται γρήγορα σε όλο τον κόσμο, δεν έχει θεραπεία»!

Ο αυτοαποκαλούμενος κβαντικός άλτης ισχυρίζεται ότι μια βροχή μετεωριτών «θα εμφανιστεί από το πουθενά και θα αφήσει ένα λαμπερό μοτίβο στον ουρανό», το οποίο προφανώς θα αλλάξει την πορεία του κόσμου για πάντα.

Αυτό συμβαίνει επειδή ο Alaric προβλέπει ότι αυτό θα «δημιουργήσει νέους τύπους ζώων, δίνοντας ουσιαστικά στη Γη μια ενημέρωση για τα ζώα».

Δεν ησυχάζει ούτε τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με τον χρήστη των social media, καθώς μια νέα καταιγίδα που θα είναι γνωστή ως «Ηλεκτρικός Ανεμοστρόβιλος» πρόκειται να προκαλέσει τον όλεθρο από τις 17 Δεκεμβρίου.

*Με πληροφορίες από το ladbible

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks