-
Αρχική > Τοπικά νέα > Συμμετοχή του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Καλλινίκου, στην Υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχου, στο Κιλκίς.

Συμμετοχή του Σεβ. Μητροπολίτου κ. Καλλινίκου, στην Υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχου, στο Κιλκίς.

Το πρωϊ του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου 2024, ο Σεβ. Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος μετέβη στην Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου, κατόπιν προσκλήσεως του οικείου Ποιμενάρχου κ. Βαρθολομαίου, προκειμένου να παραστεί μεταξύ και άλλων αρχιερέων, στην ιστορική και μεγαλοπρεπή έλευση της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. κ. Βαρθολομαίου, στο Κιλκίς.
Ο Σεβασμιώτατος κ. Καλλίνικος παρέστει στην Υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχου και την Δοξολογία, καθώς και στην αναγόρευσή του, ως Επίτημου Δημότη Κιλκίς και το επίσημο γεύμα.
Οι εκδηλώσεις με τις παρουσίες του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου και του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, πραγματοποιούνται στο Κιλκίς, με αφορμή την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ανύψωση της Επισκοπής Πολυανής σε Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου.
Τέλος ο Σεβασμιώτατος κ. Καλλίνικος είχε την ευκαιρία να λάβει την ευχή του Οικουμενικού Πατριάρχου του Γένους μας και του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου μας.
Εκ του Γραφείου Τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας
Top
Enable Notifications OK No thanks