Την Ολυμπιονίκη & Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ευαγγελία Αναστασιάδου – η οποία συνοδεύονταν από τον Ολυμπιονίκη Στέφανο Ντούσκο – υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις της ομάδας χθες Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Μητρούδης , το Δ.Σ., μέλη και αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, παρουσία -μεταξύ άλλων- εκπροσώπου της Ι.Μ. Καστοριάς, του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Δημήτρη Σαββόπουλου, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Καστοριάς κ. Στάθη Βασιλειάδη, στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, των Ολυμπιονικών του Ν.Ο.Κ. κας Χριστίνας Γιαζιτζίδου και κ. Γιάννη Χρήστου, του μέλους του Δ.Σ. της Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ. κ. Κώστα Παπαγιάννη και του Προέδρου του Ν.Ο. Μαυροχωρίου κ. Ναουμ Μπούση.
✔️🚣‍♀️Η εκδήλωση ξεκίνησε με τα αποκαλυπτήρια μιας γιγαντοαφίσας της Ελληνίδας κορυφαίας αθλήτριας η οποία θα κοσμεί την είσοδο των εγκαταστάσεων, ως ελάχιστη αναγνώριση για τις επιτυχίες της, οι οποίες έχουν χαρίσει χαρά και περηφάνια σε όλη την Καστοριά. Κορυφαίες στιγμές του 2024 για την Ευαγγελία Αναστασιάδου η συμμετοχή της στον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων, κατακτώντας την 6η θέση και τον τίτλο της Ολυμπιονίκη στη δίκωπο γυναικών μαζί με την Μιλένα Κοντού, όπως και η πρώτη θέση και κατάκτηση του Χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ23 με νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23 στο Σεντ Καταρίν στον Καναδά.
🏵🏵Ακολούθησε η συμβολική απονομή ενός αναμνηστικού ενθυμίου στην Ολυμπιονίκη στον εσωτερικό χώρο του “Nautikos Omilos”, η οποία συγκινημένη απευθύνθηκε σε όλους στους παρευρισκόμενους και ειδικά στους νεαρούς αθλητές του Ν.Ο.Κ., ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους. Τόσο η Ευαγγελία Αναστασιάδου όσο και ο Στέφανος Ντούσκος αναφέρθηκαν στην αξία του αθλητισμού και ενθάρρυναν τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες να μένουν προσηλωμένοι στους στόχους τους και να γεύονται τις χαρές και τις λύπες, χωρίς να εγκαταλείπουν ποτέ την προσπάθεια.
🙌🙌Ευαγγελία σε ευχαριστούμε για την χαρά και την περηφάνια που μας χαρίζεις εδώ και χρόνια & σου ευχόμαστε να είσαι γερή και ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!
Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς