-
Αρχική > Αθλητικά > Αποτελέσματα αγώνων τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς 20-22 Σεπτεμβρίου 2024

Αποτελέσματα αγώνων τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς 20-22 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ & ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ RISING STARS ΕΦΗΒΩΝ

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Φ.Σ.Φ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ 103-25

ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Σ. –Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 50-72

Για την τελική φάση του Α΄ προκριματικού γύρου του Rising Stars στον ημιτελικό την Παρασκευή, ο Α.Σ. Καστοριάς αντιμετώπισε τον Αριστοτέλη Φλώρινας, τον οποίο κέρδισε εύκολα 103-25, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό της Κυριακής στην Σιάτιστα.

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Στεφανής Γ.12,  Στεφανής Ορ.2, Φιλιππίδης Δ.2, Ζήλας Δ. 9, Κωνσταντίνου Γ.14, Κωνσταντίνου Ηλ.8., Λαγγιώτης Γρ.4, Μονοβασίλης Αλ.12, Κώτσης Π.4, Στεφάνου Β. 6, Μαυροδήμος Κ. 15, Εφραιμίδης Μ.11 και Καρακώστας Κ. 4.

Εκεί η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Ηρακλή Κοζάνης, που είχε προκριθεί κερδίζοντας τους Διόσκουρους.

Το παιχνίδι ήταν μονόλογος, παίρνοντας από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ. Οι παίκτες μας είχαν φοβερό πάθος στην άμυνα και παίζοντας πολύ όμορφο μπάσκετ στην επίθεση, μεγάλωναν τη διαφορά με τελικό σκορ 50-72.

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την πρόκριση αλλά και για την εμφάνισή τους!

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Στεφανής Γ.14(1),  Στεφανής Ορ., Φιλιππίδης Δ.14(1), Ζήλας Δ., Κωνσταντίνου Γ.12(1), Κωνσταντίνου Ηλ., Λαγγιώτης Γρ.2, Μονοβασίλης Αλ.19, Κώτσης Π.7(1), Στεφάνου Β. 2, Μαυροδήμος Κ. 2, Εφραιμίδης Μ. και Καρακώστας Κ.

 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Α΄

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α΄ – Α.Κ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ 68 – 54

Για το Παιδικό πρωτάθλημα η ομάδα μας συμμετέχει με δύο ομάδες για άλλη μια χρονιά, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να συμμετέχουν στους αγώνες.

Έτσι στην πρεμιέρα το απόγευμα του Σαββάτου, το Παιδικό Α΄ αντιμετώπισε την Ακαδημία καλαθοσφαίρισης Α.Κ. Φλώρινας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε πολύ άσχημα για την ομάδα μας, μένοντας πίσω στο σκορ. Γρήγορα όμως υπήρχε αντίδραση από τους παίκτες μας που, ανεβάζοντας την απόδοσή τους κατάφεραν, όχι μόνο να καλύψουν τη διαφορά αλλά και να κλείσουν το ημίχρονο με διαφορά 16 πόντων 41-25, και τελικό 68-54.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την 1η τους νίκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και στήριξε την προσπάθειά τους.

Α.Σ. Καστοριάς Α΄ (Καραταγλίδης):  Μαυροδήμος Αγγ.9(1), Τάσιος Π., Πιπερόπουλος Π., Καραβατάκης Κ. 22(2), Γκόσδας Δ.,  Κωνσταντινίδης Ζ.6(2), Κώτσης Θ.9(1), Σιμώτας Ορ. 8, Ντόντης Αν., Λέκκος Αθ., Μπιτσόλης Π. 14(2) και Παλιούρης Κ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Β΄

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Β΄ – ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Σ. Α΄  54-78

Η ομάδα παίδων Β´ του Α.Σ. Καστοριάς για τον 1ο αγώνα του πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ., υποδέχτηκε στο κλειστό γυμναστήριο Καστοριάς την ομάδα του Ηρακλή Κοζάνης Α΄.

Σ’ ένα παιχνίδι με ξεκάθαρη την υπεροχή της ομάδας του Ηρακλή, το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 54-78 με νικητή τον Ηρακλή.

 

Α.Σ. Καστοριάς Β΄ (Τερσενίδης): Γεωργιάδης Χρ., Τάσιος Π., Ντόντης Αν., Καραλής Π., Μαυρομάτης Ευάγ.,  Κωτούλας Αλ.,  Ηλίου Στ., Πούτιας Θ., Βασιόπουλος Άγ. και Ζούντας Μ.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks