-
Αρχική > Ελλάδα > Κερατσίνι: Σε σοκ η 10χρονη που παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από περιπτερά – Τι καταγγέλει η μητέρα της

Κερατσίνι: Σε σοκ η 10χρονη που παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από περιπτερά – Τι καταγγέλει η μητέρα της

Στιγμές τρόμου για ένα κοριτσάκι σε περίπτερο στο Κερατσίνι – Ο 34χρονος υπάλληλος την απομόνωσε και άρχισε να την αγγίζει σε ευαίσθητα σημεία

ον απόλυτο εφιάλτη βίωσε ένα 10χρονο κοριτσάκι που έπεσε θύμα ασέλγειας από ένα υπάλληλο περιπτέρου στο Κερατσίνι, ο οποίος δεν δίστασε να τη θωπεύσει με πρόφαση σωματικό έλεγχο.

Οι αρρωστημένες πράξεις του 34χρονου δράστη από το Μπαγκλαντές καταγράφηκαν σε κάμερα ασφαλείας και ο ίδιος βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας, κατηγορούμενος μεταξύ άλλων για παράνομη βία και βιασμό.
Προηγήθηκε η καταγγελία από τη μητέρα του κοριτσιού που ειδοποίησε τους αστυνομικούς οι οποίοι με τη σειρά τους πέρασαν χειροπέδες στον 34χρονο.
Σοκαρισμένη 10χρονη – Την παρακολουθεί ψυχολόγος

Μιλώντας στο Mega και στο Live News η μητέρα του θύματος περίεγραψε αναλυτικά τα όσα διαδραματίστηκαν μέσα στο περίπτερο:

«Πήγε το παιδί να πάρει ένα τέτοιο… ισχυρίστηκε (ο περιπτεράς) ότι τον έκλεψε, έγινε ό,τι έγινε, γύρισε το παιδί κλαίγοντας, την άκουσα, μου τα είπε, πήγα, του μίλησα, του είπα ”άγγιξες ανήλικο; Μπορώ να σου κάνω μήνυση”. Μιλούσε ακατάληπτα. Δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε καν. Πήγα κατευθείαν στην αστυνομία. Έκανα αυτό που έπρεπε. Έτσι όπως έπρεπε να το κάνω».

Σύμφωνα μάλιστα, με την μητέρα του παιδιού, η κόρη της πήγαινε σχεδόν καθημερινά στο περίπτερο για να αγοράσει πράγματα και ο περιπτεράς την γνώριζε καλά.

«Παρακολουθείται (η 10χρονη) από ψυχολόγο, μας είπαν να γυρίσουμε στη ρουτίνα μας, μας είπαν να μην το συζητάμε γιατί το ίδιο το παιδί είπε «κουράστηκα να μιλάω γι’ αυτό το γεγονός», να προσπαθήσουμε να ηρεμήσουμε και να αποσυμφορηστούμε λίγο».

https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1586202/keratsini-sokarismeni-i-10xroni-pou-parenoxlise-seksoualika-34xronos-peripteras

Top
Enable Notifications OK No thanks