-
Αρχική > Διεθνή > Δημοπρασία Σεπτεμβρίου της Saga Furs: Top Lot αγοραστής

Δημοπρασία Σεπτεμβρίου της Saga Furs: Top Lot αγοραστής

HAbelFursαγόρασετοTopLot–για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά


ΗδημοπρασίαΣεπτεμβρίουτηςSagaFurs,συμπεριέλαβε την συλλογή κορυφαίας ποιότηταςSaga® Mink γουνοδερμάτων, τοTopLot. ΤοTopLotτωνθηλυκώνWhiteVelvetminkαγοράστηκε από τον Γιώργο Γκόγκο της AbelFursDubai.

ΟΓιώργοςΓκόγκοςεκπροσωπεί τη δεύτερη γενιά της συγκεκριμένης επιχείρησηςπαραγωγής γουναρικών.Η επιχείρηση αγόρασε το TopLot, όπως είχε κάνει και πέρσι .

“ΤαγουνοδέρματατουTopLotθα κατεργαστούν στο βυσροδεψείοDMστην Καστοριά, Ελλάδα. Ησχεδιαστικήμαςομάδαθααναλάβειναμεταμορφώσειταεξαιρετικάαυτάγουνοδέρματασε ένα όμορφο γουναρικό για συγκεκριμένο πελάτη μας. ΗαγοράτουTopLotείναιμιαδήλωσητηςαφοσίωσης και δέσμευσής μας στην ανώτερη ποιότητα”, αναφέρει ο Απόστολος Γκόγκος, ιδρυτής τηςAbelFurs.

ΗAbelFursείναιγνωστήγιατηναφοσίωσήτηςστηνποιότητα, διαθέτοντας μια πλούσια κληρονομιά 30 ετών. Ασχολείται κυρίως με την γυναικεία μόδα, με αυξανόμενη εστίαση πλέον και στα ανδρικά ρούχα. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1994 στη Σιάτιστα και στη συνέχεια επεκτάθηκε στο Ντουμπάι, το 1999.

Η Abel Furs δίνει προτεραιότητα σε μακροχρόνιες συνεργασίες με προμηθευτές όπως η Saga Furs, διασφαλίζοντας την προμήθεια γουνοδερμάτων που διέπονται από τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα και τις βιώσιμες πρακτικές του κλάδου.

ΤοTop Lot των θηλυκών White Velvet mink,αποτελεί ένα σημαντικό απόκτημα για την Abel Furs. ΠέρσιτονΣεπτέμβριοτου 2023, ηεπιχείρησηεξασφάλισετο Top Lot τωνθηλυκών Silverblue Velvet Mink.

Απόαριστερά: ΑπόστολοςΓκόγκος (οπατέρας), MarkusGotthardt (Δ/νωνσύμβουλοςτηςSagaFurs), ΓιώργοςΓκόγκος (ογιός), ΓιώργοςΠαπίστας (ανιψιός του Απόστολου)

SagaFursTopLot – δεξιοτεχνίαμεμήνυμα

ΤοTopLotπρόγραμματηςSagaFursπαρέχει στους πελάτες της δημοπρασίας, μόνο τα κορυφαία προϊόντα Saga® Mink, Fox και Finnraccoon. Προτού επιλεγούνγια το TopLot, τα γουνοδέρματα έχουν περάσει από αυστηρότατο σύστημα αξιολόγησης.

Κάθε χρόνο κατασκευάζεται ένα νέο βραβείο/μασκότ Top Lot με το σύμβολο του κινεζικού ζωδιακού κύκλου. Ο θεσμός αυτός θεωρείται ένας πολύ καλός τρόπος να αναδειχθεί η ανώτερη ποιότητα και οι τεχνικές σχεδίασης της Saga Furs.

Top
Enable Notifications OK No thanks