-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ευχαριστήριο της ΣΥΔ “Φιλία στην ”Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς, την ενορία του Αγίου Νικάνορα, τον πατέρα Ελευθέριο

Ευχαριστήριο της ΣΥΔ “Φιλία στην ”Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς, την ενορία του Αγίου Νικάνορα, τον πατέρα Ελευθέριο

Η πετυχημένη λειτουργία της Στέγης δεν οφείλεται μόνο στην πρωτοβουλία μας να ιδρυθεί και να λειτουργήσει, αλλά και στην ανταπόκριση και συμβολή της τοπικής κοινωνίας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους ανθρώπους, τις επιχειρήσεις και τους φορείς που στάθηκαν αρωγοί στο έργο μας.

Η κάθε παραμικρή βοήθεια είναι πολύτιμη για εμάς και συντελεί στην διαμόρφωση ενός όλο και καλύτερου βιοτικού επιπέδου των ενοίκων.

Ευχαριστούμε την Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς, την ενορία του Αγίου Νικάνορα, τον πατέρα Ελευθέριο και την οικογένειά του που συστηματικά βρίσκονται στο πλευρό μας από την πρώτη αρχή προσφέροντας ιδιαίτερα σημαντική βοήθεια. Ευχαριστούμε επίσης και την ενορία της Κορησού και τον πατέρα Διονύσιο που έχει αγκαλιάσει τους ωφελούμενους και έχει συνδράμει κατά πολύ στην ένταξη των ενοίκων της Στέγης στην τοπική κοινωνία. Ένας από αυτούς μάλιστα διακονεί στην εκκλησία της Κορησού ως παπαδάκι, αφού εκπαιδεύτηκε στον Άγιο Νικάνορα από όπου του χαρίστηκε και το ράσο. Η εκκλησία έχει κάνει τον Σταύρο μας ιδιαίτερα ευτυχισμένο.

Ο Σταύρος μας αγαπάει πολύ την Εκκλησία. Ένα από τα όνειρά του πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή και διακόνησε ως παπαδάκι στην ενορία του Αγίου Νικάνορα, στο πλευρό του πατέρα Ελευθέριου, ο οποίος του χάρισε και το ράσο.
Από εδώ και πέρα ο Σταύρος θα διακονεί στην ενορία της Κορησού κι εμείς θα τον καμαρώνουμε!

 

Top
Enable Notifications OK No thanks