-
Αρχική > Τοπικά νέα > Γεύμα Αγάπης από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος Καστοριάς (Φωτογραφίες )

Γεύμα Αγάπης από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος Καστοριάς (Φωτογραφίες )

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει ακόμη μια  φορά το Ιερό φιλανθρωπικό ταμείο του Αγίου Νικάνορα προσφέροντας την Κυριακή  το πρωί στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα  γεύματα αγάπης 

Αξιζει να αναφερθεί οτι στον  Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος, καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια για να απαλύνουν , με όσες δυνάμεις διαθέτουν , τον πόνο των εν δοκιμασία και εν πτωχεία αδελφών μας.
Είναι πολλά τα αιτήματα των συνανθρώπων μας, οι οποίοι ενώ λαμβάνουν καθημερινά το συσσίτιο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως, από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο, δυσκολεύονται να ανταποκριθούν και στο τραπέζι της Κυριακής. Γι’ αυτό, με τη χάρη του Θεού,, η Ενορία του Αγίου Νικάνορος,  προσφέρει στους απόρους εγγεγραμμένους Ενορίτες μας, το φαγητό της Κυριακής, αλλά και των αργιών.
Είναι μια διακονία των μυροφόρων γυναικών της Ενορίας , οι οποίες θα αφιερώνουν από τον χρόνο τους, τον πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο, για να ετοιμάζουν και να παρασκευάζουν το φαγητό του εμπερίστατου και πάσχοντα συνανθρώπου τους, στον ιδιωτικό και οικογενειακό τους χώρο.

Top
Enable Notifications OK No thanks