-
Αρχική > Αθλητικά > ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 29-30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 29-30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο Καστοριάς ο αγιασμός, για όλα τα τμήματα του συλλόγου, από τον εκπρόσωπο της Ιεράς Μητροπόλεως Καστοριάς Πατήρ Βασίλειο, ο οποίος ευλόγησε την ομάδα και ευχήθηκε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία χωρίς τραυματισμούς.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ 33-57

Την Κυριακή το πρωί, η ομάδα μας αντιμετώπισε την ομάδα των Σερβίων.

Τα κορίτσια, παρ’ όλο που αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε πρωτάθλημα κορασίδων, έπαιξαν κατά διαστήματα καλό μπάσκετ και έδειξαν τις ικανότητές τους “αφήνοντας” θετικές εντυπώσεις για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

Α.Σ. Καστοριάς (Ντόντης Β.):  Κωνσταντινίδου Ρ.2, Ντόντη Όλ.4, Καλενίτσα Μ., Τουλοπούλου Ουρ., Παρναβά Ιωάν.2, Βολτσίδη Ν., Μπίτρι Κ.14, Τομοπούλου Όλ., Κωνσταντίνου Δ.7, Ηλιού Β.4, Γεροπούλου Μ. και Ντόντη Γ.

2η ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ RISING STARS ΕΦΗΒΩΝ

ΛΕΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ  –Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 70-55

Για τον Β΄ προκριματικό γύρο του Rising Stars, ο Α.Σ. Καστοριάς αντιμετώπισε σε νοκ άουτ αγώνα στο ουδέτερο γήπεδο των Ιωαννίνων, τον Λέων Μεσολογγίου.

Η ομάδα μας που παρατάχθηκε με αρκετές ελλείψεις, δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα 70-55 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Στο 1ο δεκάλεπτο οι παίκτες μας προηγήθηκαν 16-17. Η ομάδα του Μεσολογγίου αντέδρασε και κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενη με σκορ 35-29, μια διαφορά που στο β΄ ημίχρονο μεγάλωσε, 54-45 3ο δεκάλεπτο.

Στο 4ο δεκάλεπτο παρά τη μεγάλη προσπάθεια δεν κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι με το τελικό 70-55 να δίνει την πρόκριση στο Μεσολόγγι, στο οποίο ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας που πάλεψαν απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, κερδίζοντας το σεβασμό, τις εντυπώσεις και το χειροκρότημα.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο των Ιωαννίνων και στήριξε την προσπάθειά τους.

Δεκάλεπτα: 16-17, 35-29, 54-45 και 70-55

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Στεφανής Γ.8,  Στεφανής Ορ., Φιλιππίδης Δ.10, Καρακώστας Κ., Κώτσης Θ., Κώτσης Π.6(2), Μαυροδήμος Αγγ.2, Μαυροδήμος Κ. 3,  Μονοβασίλης Αλ.12, Στεφάνου Β., Καραβατάκης Κ. και Εφραιμίδης Μ.14(1).

 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Β΄

Α.Σ. ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Β΄ 52-37

Την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024 η ομάδα παίδων Β´ φιλοξενήθηκε από την ομάδα παίδων του Άργους Ορεστικού. Στον αγώνα οι αθλητές της ομάδας μας προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αλλά ηττήθηκαν με σκορ 52-37. Να αναφέρουμε ότι, η ομάτοπικαδα παίδων Β´ του συλλόγου μας απαρτίζεται από μικρότερους ηλικιακά αθλητές στους οποίους όμως, δίνεται η δυνατότητα της συμμετοχής στο πρωτάθλημα, δίνοντας με τον τρόπο αυτό στα παιδιά τη χαρά της συμμετοχής αλλά και πολύτιμες εμπειρίες.

Α.Σ. Καστοριάς Β΄ (Τερσενίδης): Γεωργιάδης Χρ., Μαυρομάτης Ευάγ.,  Κωτούλας Αλ.,  Ηλίου Στ., Πούτιας Θ., Βασιόπουλος Άγ., Δήμζας Κ., Ζυγούρης Β. και Παπαευθυμίου Ρ.

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks