-
Αρχική > Τοπικά νέα >  Μαρία Αντωνίου  :   Το έργο μπαίνει σε νέα τροχιά -καθώς ολοκληρώνεται η εκκαθάριση που αφορούσε την πρότερη φάση- (Φωτογραφίες )

 Μαρία Αντωνίου  :   Το έργο μπαίνει σε νέα τροχιά -καθώς ολοκληρώνεται η εκκαθάριση που αφορούσε την πρότερη φάση- (Φωτογραφίες )

📍🧑‍🔧 Με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών (αρμόδιο για τις Υποδομές) Νίκο Ταχιάο Νίκος Ταχιάος, κατά την επίσκεψή του στην Καστοριά για το έργο κατασκευής του φράγματος Νεστορίου, στο οποίο και πραγματοποίησε αυτοψία.
📂 Ακολούθησε συνάντηση εργασίας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νεστορίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη, του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλου και των Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών, των Δημάρχων Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη, Νεστορίου Χρήστου Γκοσλιόπουλου και Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων και εκπροσώπων των λοιπών αρμόδιων φορέων με αντικείμενο την επανεκκίνηση του έργου κατασκευής του φράγματος Νεστορίου και τον επαναπροσδιορισμό του χρονοδιαγράμματος ολοκλήρωσής του.
👉 Το έργο του φράγματος του Νεστορίου έχει διέλθει από διάφορες φάσεις λόγω διαφόρων ζητημάτων που είχαν ανακύψει. Όπως μας διαβεβαίωσε ο κ. Ταχιάος, το έργο μπαίνει σε νέα τροχιά -καθώς ολοκληρώνεται η εκκαθάριση που αφορούσε την πρότερη φάση- και θα συμβασιοποιηθεί με βάση τη νέα επικαιροποιημένη μελέτη.
Ως βουλευτής Καστοριάς, το συγκεκριμένο έργο βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητές μου, καθώς η υλοποίηση του θα συμβάλλει καθοριστικά στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής μου, της οποίας η γεωγραφική θέση της προσδίδει ιδιαίτερη σημασία.
💪 Ένας από τους κεντρικούς άξονες της πολιτικής του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης της Ν.Δ. είναι η περιφερειακή ανάπτυξη, όπου η ακριτική μας Καστοριά έχει το δικό της διακριτό και σημαντικό ρόλο.
Top
Enable Notifications OK No thanks