-
Αρχική > Αθλητικά > ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Άροσις ΚΥΡΙΑΚΗ & ΔΕΥΤΕΡΑ 6-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ-Άροσις ΚΥΡΙΑΚΗ & ΔΕΥΤΕΡΑ 6-7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου στις 17:00 ξεκινάει το πρωτάθλημα ανδρών της National League 2 και η ομάδα μας κάνει πρεμιέρα με εντός έδρας αγώνα, στο κλειστό Γυμναστήριο Καστοριάς. Έτσι για την 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος του 4ου ομίλου της National League 2, θα φιλοξενήσει τους Αετούς Βέροιας.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά η ομάδα του κόουτς Γιώργου Καραταγλίδη, θα αγωνίζεται στην National League 2. Η νεανική ομάδα που απαρτίζεται από αθλητές της περιοχής μας, αναμένεται για μια ακόμα χρονιά, να παίξει ωραίο μπάσκετ και να προσφέρει όμορφες συγκινήσεις.

Σας ενημερώνουμε ότι, στην είσοδο του γηπέδου θα διατίθενται οι κάρτες διαρκείας – οικονομικής ενίσχυσης για τους φιλάθλους που επιθυμούν να τις αγοράσουν.

Καλούμε όλον τον φίλαθλο κόσμο της Καστοριάς να παρευρεθεί στο γήπεδο το απόγευμα της Κυριακής στις 17:00, να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας απολαμβάνοντας ωραίο θέαμα!

Το απόγευμα της Δευτέρας, η Παιδική ομάδα Α΄ του Α.Σ. Καστοριάς θα φιλοξενήσει τον Αρίων Πτολεμαΐδας, στα πλαίσια του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. και την 3η αγωνιστική.

ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ NATIONAL LEAGUE 2

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

17:00 Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ_Άροσις –  Κ.Σ. ΑΕΤΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Α΄

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

18:00 Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α΄ – Α.Π.Σ. ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ Α΄

 

 

 

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks