-
Αρχική > Ελλάδα > Εκείνος 24, εκείνη…: Η τεράστια διαφορά ηλικίας της Ελένης Βουλγαράκη με τον Φώτη Ιωαννίδη – «Είμαι περήφανη»

Εκείνος 24, εκείνη…: Η τεράστια διαφορά ηλικίας της Ελένης Βουλγαράκη με τον Φώτη Ιωαννίδη – «Είμαι περήφανη»

Η  Ελένη Βουλγαράκη  και ο  Φώτης Ιωαννίδης αποτελούν ένα από τα καινούργια talk of the town ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Ο δημοσιογράφος και ο ραδιοφωνικός παράγωγος και ο σταρ του Παναθηναϊκού από το περασμένο καλοκαίρι και πλέον, είναι μαζί και δεν κρύβουν τον έρωτά της.

Η σχέση τους αποκαλύφθηκε από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου». Όπως έγινε γνωστό, η 35χρονη Ελένη Βουλγαράκη ήταν ζευγάρι με τον περιζήτητο ποδοσφαιριστή, Φώτη Ιωαννίδη.

Οι δυο τους ζουν αθόρυβα τον έρωτά τους χωρίς να το διατυμπανίζουν. Αυτός είναι άλλωστε και ένας από τους λόγους που η Ελένη Βουλγαράκη αποφεύγει να πηγαίνει στο γήπεδο για να καμαρώσει τον σύντροφό της.

Μάλιστα, το ζευγάρι πέρασε τις περσινές γιορτές των Χριστουγέννων στο Λονδίνο που πάντα οι γιορτές αποτελούν hot προορισμό.

Η πρώτη κοινή φωτογραφία τους

Μία φωτογραφία που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες έρχεται να επιβεβαιώσει το νέο ειδύλλιο, απαθανατίζοντας το ερωτευμένο ζευγάρι σε μια νυχτερινή του έξοδο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τη γνωριμία έκανε ο πρώην παίκτης του Survivor, Κώστας Αναγνωστόπουλος, που είναι κοινός τους φίλος. Βγήκαν, γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι. Ο επιθετικός των πρασίνων δηλώνει πολύ ερωτευμένος στο περιβάλλον του και τον έχει τραβήξει η προσωπικότητα της Ελένης, με την οποία έχουν πολλά κοινά.

Ο Φώτης Ιωαννίδης διανύει εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έχοντας τραβήξει τα βλέμματα ευρωπαϊκών ομάδων και ανεβάζοντας παράλληλα τη χρηματιστηριακή του αξία στα 9 ευρώ.

Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Λεβαδειακού στις 25 Οκτωβρίου 2017 στο Κύπελλο Ελλάδας και στις 27 Νοεμβρίου 2017 στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ενώ ήταν γιος του βετεράνου ποδοσφαιριστή, Βασίλη Ιωαννίδη.

« Είμαι πολύ κτητική στις σχέσεις μου, υποφέρω αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω. Όταν είμαι με κάποιον θέλω ο άλλος να είναι ολόδικός μου» , είχε πει σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ελένη Βουλγαράκη. «Είχα έναν πρώην σύντροφο που του μετρούσα ελιές και του έλεγα «είσαι ολόκληρος δικός μου, θέλω να ξέρω πόσες ελιές έχεις στο σώμα σου».

To «spicynews12.eu» απορρίπτεται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη της έχει υπογράψει ως πηγή.

 

ΠΗΓΗ :

 

Top
Enable Notifications OK No thanks