-
Αρχική > Τοπικά νέα > Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ήγγικεν η ώρα, λοιπόν!!!

Σε όλη αυτή την παρατεταμένη κρίσιμη περίοδο που βιώνει η χώρα μας και στις μεγάλες προκλήσεις του αύριο, ξεκινάμε τις διαδικασίες ανάδειξης νέας ηγεσίας του κινήματός μας!

Του Κινήματος όλων των Ελλήνων κι Ελληνίδων.

Μέσα από μία δημοκρατική διαδικασία με τη συμμετοχή όλων δίχως αποκλεισμούς, το ΠΑΣΟΚ για άλλη μία φορά ανοίγει τις αγκάλες του να δεχθεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες. Ταυτόχρονα είναι έτοιμο και το ίδιο να δεχθεί την κοινωνική θαλπωρή! Να αναθερμάνει την αλληλεπίδραση του λαού με το Κίνημα, απ΄ όπου ανέκαθεν αντλούσε τη δύναμή του, σε μία μοναδική στα χρονικά της παγκόσμιας πολιτικής ιστορίας αμφίδρομη σχέση αγάπης και λατρείας! Όπως όλες οι σχέσεις όμως, πέρασε κι αυτή την κρίση της!  Υπήρξαν στιγμές όπου η σχέση αυτή δοκιμάστηκε, τραυματίστηκε, αλλά άντεξε και είναι πάλι παρούσα να ιάσει τις πληγές και να ξανασυσταθεί  όλορθη και υπερήφανη!

Με μία πρωτόγνωρη διαδικασία εκλογής νέας ηγεσίας, που πρώτο το ΠΑ.ΣΟ.Κ. εισήγαγε στα νέα ήθη της πολιτικής και ακολούθησαν άλλοι σχηματισμοί. Άλλωστε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. πάντα πρωτοπορούσε σε θέματα οργάνωσης πολιτικών φορέων, αυτοργάνωσης, επιτροπών, πολιτικών γραμματειών, διαλογικής, συνεδρίων!

Πιστό στις αρχές και στα ιδανικά του το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα επαναφέρει την πολιτική στο προσκήνιο ως μνήμη, σχέδιο, ορθό λόγο, πρόλογο. Μακριά από μηχανισμούς που πλήγωσαν! Με ανανεωμένο δυναμικό και όχι με επανεκτελωνισμούς πολιτικών προϊόντων χαμηλού πολιτικού δασμού!

Με λόγο κρυστάλλινο, απέναντι σε κάθε αδιέξοδη σύγχυση εννοιών, εύκολη καπηλεία και απάτη,  κυριαρχία παράλληλων και ασύμπτωτων μονολόγων!

Γι’αυτό ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ να συμπορευτούμε ΜΑΖΙ, με γνώμονα τη ρεαλιστική ιερότητα της πολιτικής, απέναντι σε κάθε πρακτική εξαργύρωσης της εξουσιαστικής ισχύος. Απέναντι σε κάθε σχηματισμό που απομειώνει και απονευρώνει την κοινωνία! Που απονευρώνει την ουσιαστική έννοια και τη ζωτική πράξη της Πολιτικής, την οποία θεωρεί ένα ευτελές είδος προς κατανάλωση και ανακύκλωση!

Σας καλούμε σε συμμετοχή, σε μία Πολιτική που προτάσσει την ποιότητα ζωής, την πολυκεντρικότητα, έναντι της κοινωνικής αποχαύνωσης και του συγκεντρωτισμού!

Σε μία Πολιτική βασισμένη στην οργάνωση της θεσμικής συλλογικότητας, της επαναενεργοποίησης της κοινότητας, το πρωτείο τηςΠαιδείας της γλωσσικής και πνευματικής καλλιέργειας!

Δεν είναι ένα απλό προσκλητήριο! Είναι ένα προσκλητήριο ΝΙΚΗΣ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ!!!!

Ένα προσκλητήριο συνέπειας στο νέο μεγάλο ραντεβού με την Ιστορία!!!!

Καλώς να ορίσετε!!!!!!!!

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks