ΥΛΙΚΑ
Για 2-3 βάζα
1 κιλό λάχανο ψιλοκομμένο
2 μέτρια καρότα τριμμένα στην χονδρή μεριά του τρίφτη
Μια πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
1 μεγάλο κλαδί σέλινο ψιλοκομμένο
Προαιρετικά 1-2 σκελίδες σκόρδο μπούκοβο η λίγη πράσινη καυτερή πιπεριά
50 μλ ελαιόλαδο 2-3 κσ ξύδι, 1 κσ κοφτό αλάτι χονδρό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζα καθαρά και καινούργια καπάκια
Καθαρίζουμε πλένουμε κόβουμε και τρίβουμε τα λαχανικά βάζουμε τα όλα τα υλικά σε ένα μπολ ανακατεύουμε και πιέζουμε απαλά γεμίζουμε τα βάζα πιέζουμε να γεμίσουν πολύ καλά δεν αφήνουμε κενά κλείνουμε τα καπάκια και βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 μέρες
Αν το αφήσουμε περισσότερες μέρες θα γίνει ακόμη πιο ωραίο,
Νερό δεν βάζω θα βγάλουν τα λαχανικά τα δικά τους υγρά.
Συντηρούμε στο ψυγείο
Φωτογραφία συνταγή & εκτέλεση
Από την κυρία
Πετρινα Μπαρδανη
ΦΑΓΑΚΙ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ✔️