-
Αρχική > πρωτοσέλιδα > Στον Ι. Ν.Α. Νικάνορα εκκλησιάστηκαν σήμερα και πήραν και φαγητό τα παιδιά της  Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φιλία» από την Κορησό (φωτογραφιες ).

Στον Ι. Ν.Α. Νικάνορα εκκλησιάστηκαν σήμερα και πήραν και φαγητό τα παιδιά της  Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φιλία» από την Κορησό (φωτογραφιες ).

Στον Ι. Ν.Αγίου  Νικάνορα εκκλησιάστηκαν σήμερα τα  παιδιά της  Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Φιλία» από την Κορησό.

 

Μετα το πέρας της θείας λειτουργίας το ιερο φιλόπτωχο ταμείο του Αγιου Νικάνορα προσέφερε στα παιδιά  το πρωινό και το μεσημεριάτικο φαγητό τους

Πρόκειται  για μια σημαντική  κοινωνικού  χαρακτήρα κίνηση του  ιερού ναού,  που γίνεται  στα  πλαίσια του φιλανθρωπικού του έργου

Διοτι σκοπός του εφημέριου του ναού πατέρα Ελευθέριο Συτιλίδη  είναι  η στήριξη των ευπαθών ομάδων  της περιοχής μας

Πάντως ένα είναι σίγουρο: στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε η ιερά μητρόπολη Καστοριάς με μπροστάρη τον μητροπολίτη μας κ.Καλλίνικο  , επιτελεί ιερό έργο ανιδιοτελούς προσφοράς στην ακριτική μας περιοχή. Είναι η νησίδα αγάπης και ζεστασιάς για κάθε ταλαιπωρημένο από τις κακουχίες και τις ανέχειες συμπολίτη μας, ο οποίος βρίσκει καταφύγιο στην τοπική μας εκκλησία.

\

Top
Enable Notifications OK No thanks