-
Αρχική > kastoria365 > ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ EUROPEAN CLIMATE PACT

ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ EUROPEAN CLIMATE PACT

Συναισθήματα χαράς και υπερηφάνειας για τη συντοπίτισσά μας, κ. Αγγελική Χαραλαμπίδου, εξέφρασε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς Μαρία Αντωνίου.

Η κ. Αντωνίου δήλωσε : «Μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον διαγωνισμό φωτογραφίας του European Climate Pact με τη φωτογραφία της με τίτλο ¨Ο τοίχος της Καλοσύνης¨ στις αρχές Σεπτεμβρίου, στην κατηγορία η δράση για το κλίμα στην πόλη σας, ήρθε η ώρα η κ. Χαραλαμπίδου να ξανακάνει την ακριτική μας Καστοριά διάσημη με την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για το επίσημο βίντεο της καμπάνιας στη Deutsche Welle. Μέσω αυτής της επιτυχίας, θα προβληθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο διεθνώς η πόλη μας και η δράση του Τοίχου της Καλοσύνης, που υποστηρίζει την επαναχρησιμοποίηση υλικών, τον πιο φιλικό προς το περιβάλλον και αποτελεσματικό τρόπο για να παραταθεί η διάρκεια ζωής των ρούχων, καθώς απαιτεί τους λιγότερους πρόσθετους πόρους και ενέργεια, όπως αναφέρει και η ίδια στο συνοδευτικό κείμενο της φωτογραφίας της».

«Την ευχαριστούμε βαθιά για την ανάδειξη του τόπου μας, στέλνοντας ταυτόχρονα το μήνυμα ότι πρέπει να παρακινηθούμε όλοι και να δείξουμε αλληλεγγύη απέναντι στους συνανθρώπους μας και στο περιβάλλον. Το περιβάλλον είναι το μέλλον του πλανήτη μας και οφείλουμε να το παραδώσουμε ακέραιο στις επόμενες γενιές», κατέληξε η  Μαρία Αντωνίου.

 

 

Top
Enable Notifications OK No thanks